NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app


Vind de perfecte oplossing voor uw klanten

 

TELETASK biedt oplossingen voor exclusieve woningen en appartementen maar ook voor state-of-the-art kantoren, tot en met "slimme" gated compounds waar additionele services, een hoogstaande veiligheid en centrale bewaking en beheer aanwezig zijn.

Biedt met TELETASK aan uw klant een uiterst betrouwbaar en modulair domotica systeem dat steeds opwaardeerbaar is en te beheren van op afstand. Ook kracht enerzijds en eenvoud van configuratie anderzijds, zijn onze troef. Ze zijn het resultaat van onze decennia lange domotica ervaring. U kan dan ook een perfecte naverkoop service leveren door o.a. diagnose vanop afstand zonder dat u zich naar de klant hoeft te verplaatsen. 

TELETASK beschikt over uitgebreide opleidingsmogelijkheden via TTschool, het on-line opleidingssysteem, met tientallen opleidingsfilms voor beginners tot gevorderde systeemintegratoren. Bovendien bieden we certificatie aan in onze erkende opleidingscentra in Gent en Deinze (België), Dubai (GCC landen), St. Petersburg (GIC landen) en Hyderabad (India-Azië). Voor andere landen kan u terecht bij onze erkende plaatselijke importeurs die voor de opleiding, verkoop en ondersteuning instaan.  

Meer dan tienduizend hoogstaande TELETASK installaties zijn wereldwijd operationeel, waarvan de oudste dateren van 1984. De meeste zijn individuele woningen en appartementen, maar grote bouwprojecten zitten ook in stijgende lijn. De grootste meervoudige projecten staan in Nederland (250 slimme wooneenheden voor ouderen in één woonpark) en in Kasakhstan (+1000 slimme luxe wooneenheden in drie grote woonblokken). Het grootst aantal realisaties deden we in de bijna tienduizend luxe woningen in België die voorzien zijn van een TELETASK systeem. We beschikken dan ook over een uiterst ervaren netwerk dat mikt op de betere systeemintegrator die gedreven is om de hoogste kwaliteit en service af te leveren aan zijn klant. Onze vele top systeemintegratoren configureerden ondertussen honderdduizenden interfaces die 24/7 operationeel zijn.

TELETASK zorgt voor u. We zetten het intuïtief bedienen van het systeem centraal, dat houdt zowel het bedienen door de klant in als het gemak van configuratie en support voor u. Onze partnership en uitgebreide service staan voor u klaar. 


Kortom, TELETASK domotica staat wereldwijd ter uwer beschikking, in 40 landen, met Gent (België) als dichtste hoofdkwartier voor u.

 

1111

Wat biedt TELETASK

 

  • Eenvoudig te configureren domotica systeem met de PROSOFT configuratie suite. Download het pakket gratis en u kan meteen van start.
  • Training door gecertificeerde partners, ontdek in slechts een paar dagen hoe u het TELETASK systeem kan ontwerpen, installeren en configureren.
  • Leg de examinatie succesvol af en wordt een gecertificeerde systeem integrator.
  • Leer hoe u best uw klanten ondersteunt en ontvang zelf de beste support van onze specialisten.
  • Pas de configuratie van het systeem aan volgens de wijzigende noden van uw klant, waar u ook bent. 

Het TELETASK principe

 

Een hedendaagse woning bestaat niet langer uit enkel stopcontacten en lichtkringen maar omvat heel wat technieken. Deze technieken kunnen individueel in een woning aanwezig zijn. Daarbij beschikt iedere afzonderlijke techniek over een eigen bediening in een fabrikant-eigen design en bedieningslogica.

Een onoverzichtelijke wirwar van bedieningen die blijft aangroeien en waarbij het voor de gebruiker steeds moeilijker wordt om de controle te behouden. Bovendien is het, in een wereld waarin ecologisch en economisch omspringen met energie steeds belangrijker wordt, van essentieel belang om deze technieken op elkaar af te stemmen. Een integratie via TELETASK domotica is de oplossing. Dankzij de TELETASK Cloud toepassing voor mobiele toestellen (vb smart phone) behoudt de gebruiker bovendien ook vanop afstand op eenvoudige én veilige manier de volledige controle over zijn woning.

Het TELETASK systeem is verbonden met zijn deelnemers (vb. drukknoppen, sensoren, toetsenpanelen) volgens het bus- principe. Het is niet draadloos om ervoor te zorgen dat de verbinding met elk onderdeel gegarandeerd stabiel is en altijd aangeschakeld. 24/24 en 7/7.

 

TELETASK Oplossingen

 

Veiligheid

Lees meer
Energiebeheer

Lees meer
Sferen

Lees meer
Verlichting

Lees meer
Gordijnen, zonweringen...

Lees meer
Audio / video

Lees meer
Toegangscontrole

Lees meer
Aanwezigheidssimulatie

Lees meer
Beheer vanop afstand

Lees meer
Temperatuur

Lees meer
Stopcontacten

Lees meer
Meer...

Lees meer

Project referenties

Vind hier inspiratie voor uw eigen slimme woning of project