NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

We bieden managers de mogelijkheid om elk systeem op het werkterrein op te volgen. Een moderne werkomgeving integreert toegangscontrole en flexibele kantoorbezetting net zoals daglichtcontrole, temperatuur- en energiebeheer, tot zelfs seizoensgebonden verschillen. Maar ook restaurant-en bar services werken efficiënter met hetzelfde systeem.

 

Kantoren te Gent, België

 

Doel: 

Het creëren van een productieve aangename werkomgeving met optimale verlichting, temperatuur en veiligheid en een grote zorg voor het energieverbruik.

 

Omschrijving

De kantoren bevinden zich in een bestaand bedrijfspand dat volledig gerenoveerd werd. De aantrekkingskracht van het oude gebouw is behouden gebleven maar is gecombineerd met de high tech producten van TELETASK. Het eindresultaat bestaat uit een aantal aangename open ruimtes om te werken, een grote showroom, een comfortabel training centrum en een aantal bureau's om klanten in te ontvangen. De focus lag o.a. op het verlagen van het energieverbruik. De meeste functies worden ter plaatse beheert door de niet technische management assistente maar ook vanop afstand met de TELETASK Cloud applicatie voor mobiele toestellen.

De ruimtes zijn ideaal om in te werken door de integratie van verlichting, airconditioning en toegangscontrole. In alle bureau's met ramen langs de zonnekant zijn gemotoriseerde zonneschermen voorzien. De R&D afdeling en de productie afdeling zijn gemanaged door de intelligentie van het domotica systeem a.d.h.v. gemotoriseerde ramen, intelligente sturing van de zonneweringen op basis van de lichtsterkte, sturing van de verlichting op basis van de aanwezigheid enz. Iedereen die er werkt kan van de intelligentie gebruik maken. Alle ruimtes zijn voorzien van toetsen panelen en elke medewerker heeft de iSGUI app om zelf de sturing te kunnen doen van de functies die ze nodig hebben binnen het gebouw. Het management kan alle functies besturen. De management assistente kan poorten en deuren openen en sluiten vanop een groot MAIOR touch screen aan haar bureau. Het video parlofonie systeem is volledige geïntegreerd. 


Project referenties

Vind hier inspiratie voor uw eigen slimme woning of project