NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

juni 2024

De kracht van domotica en geavanceerde AI-technologie verenigd

In een wereld waar de fusie van technologie en het dagelijks leven steeds naadlozer verloopt, staat TELETASK aan de voorhoede van voortdurende innovatie. Sinds de oprichting in 1984 heeft TELETASK zich toegewijd aan het creëren en verbeteren van zijn domoticasysteem, waardoor het intuïtiever, efficiënter en nu, met de integratie van Kunstmatige Intelligentie (AI), slimmer dan ooit is geworden.

systems-integrators

Lees meer
mei 2024

NIEUW: maak uw eigen “Personal Moods” in ATMOS

Met de nieuwste update van de ATMOS-app kunt u nu gepersonaliseerde sferen creëren op uw mobiele apparaten en pc. Deze "Personal Moods" stellen u in staat om tot 20 acties tegelijk in te stellen wanneer u een specifieke knop op uw ATMOS-dashboard (favorietenscherm) indrukt.

new

Lees meer
mei 2024

Meesterdecorateur Pieter Porters gebruikt nooit een pc, maar is grote fan van gebruiksvriendelijke domotica

In de showroom van Pieter Porters kom je ogen tekort. Zijn klassieke en weelderige interieur is warm en gezellig. Met een geïntegreerd domoticasysteem van TELETASK creëert hij heel gemakkelijk de juiste sfeer voor elk moment.

case

Lees meer
april 2024

AURUS-6 en AURUS-6 TEMP toetsenpanelen met VOC sensor

De AURUS-6 en AURUS-6 TEMP toetsenpanelen van TELETASK, bieden verhoogd comfort en geoptimaliseerde luchtkwaliteit in uw woning. De panelen zijn uitgerust met verborgen sensoren die de kamertemperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit (VOC) meten. Met de AURUS-6 toetsenpanelen kunt u verschillende functies van uw slimme woning bedienen zoals verlichting, gordijnen, temperatuur, muziek, enz.

product-release

Lees meer
april 2024

Zijn VOC’s gevaarlijk voor uw gezondheid?

Veel van je leven breng je binnenshuis door, of dat nu thuis is of op het werk. Daarom is schone en gezonde binnenlucht cruciaal. Je wilt niet onbedoeld schadelijke stoffen inademen met het risico op negatieve gezondheidseffecten. Eén van deze schadelijke stoffen die binnenshuis aanwezig kunnen zijn, zijn VOC’s. Ze zijn volledig onzichtbaar, wat ze gevaarlijker maakt dan vaak wordt aangenomen. Bij TELETASK hebben we een studie uitgevoerd naar VOC’s, wat ze kunnen veroorzaken en waarom het beter is om ze te vermijden.

Ontdek meer in onze studie.

new

Lees meer
april 2024

Case: historische restauratie en technologische vooruitgang van Huis Myle

Bent u afkomstig uit of verblijft u regelmatig in Sint-Niklaas? Dan is Huis Myle u vast niet onbekend. Dit prachtige historische pand onderging een indrukwekkende transformatie, waarbij niet alleen esthetiek, maar ook comfort centraal stond.

case

Lees meer