NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

januari 0001

NIEUW: Mobiel roadshow concept van TELETASK

Bent u een TELETASK professional op zoek naar een veelzijdige mobiele demonstratie-installatie voor roadshows, tentoonstellingen en showrooms? Zoek niet verder. Ons innovatieve high-level ontwerpconcept is niet zomaar een ander TELETASK-product, maar een bron van inspiratie waarmee u uw lokale oplossing kunt creëren.

end-users - systems-integrators

Lees meer
september 2023

Campus Glorieux leidt de installateurs van de toekomst op

Gelegen in Ronse (België), hartje van de Vlaamse Ardennen, ligt Campus Glorieux Secundair. Met het oog op morgen creëert deze school een uitdagende leef- en leeromgeving die haar studenten van de opleiding domotica voorbereidt op de toekomst. Campus Glorieux Secundair streeft voor elke jongere een harmonieuze ontwikkeling na en geeft hen de kans om te groeien door te leren en te ervaren.

case - systems-integrators

Lees meer
september 2023

Guesthouse Cabosse combineert eeuwenoude woning met hypermoderne domotica

In Antwerpen, net buiten de Leien, ligt het exclusieve boetiekhotel Guesthouse Cabosse. Fijnproevers en levensgenieters kunnen zich er laten onderdompelen in de luxe van de vier royale suites en het high-end aanbod van de wijnbar, wellness en afternoon tea. De woning dateert uit 1864 en kreeg door de huidige eigenaars een grondige make-over mét Belgische domotica zodat de gasten de sfeer van hun suite makkelijk kunnen regelen.

end-users - case

Lees meer
augustus 2023

De 6 TELETASK Kwaliteitsgaranties

Wie kiest voor TELETASK, is zeker van kwaliteit. Bij al onze processen en producten zitten kwaliteitsgaranties ingebouwd. Als merk willen we er namelijk zeker van zijn dat onze klanten en partners producten en diensten van topniveau krijgen. Alles voor een geslaagd project!

TELETASK heeft als pionier in slimme woningen zo’n 40 jaar ervaring in de sector. Wereldwijd, in 40 landen, beschikken we over degelijk opgeleide en gecertificeerde verdelers en systeemintegratoren. De specifieke wensen van de klant komen bij hen altijd op de eerste plaats.

end-users - distributors

Lees meer
augustus 2023

Wat is domotica?

Domotica is een term die velen wel bekend in de oren klinkt, maar wat betekent het precies? Het begrip is afgeleid van een samenstelling van het Latijnse ‘domus’ (= huis) en ‘informatica’. Domotica verwijst dus naar een informaticasysteem voor de woning. Het is een overkoepelende term voor de slimme technologieën die in een woning kunnen geïnstalleerd worden. Die slimme technologieën worden aan elkaar verbonden zodat ze onderling met elkaar kunnen communiceren. Dit wordt ook wel home automation genoemd. Door middel van domotica kunnen verschillende aspecten van een woning geautomatiseerd en op elkaar afgestemd worden, wat leidt tot meer comfort en efficiëntie.

end-users

Lees meer
juni 2023

Monitor en optimaliseer uw energieverbruik met TELETASK

In een tijdperk van energietransitie is bewust omgaan met energie van essentieel belang. Als u uw energie efficiënter wilt beheren, is het cruciaal om uw energieverbruik nauwlettend te monitoren. Gelukkig kunnen TELETASK domoticaoplossingen u hierbij ondersteunen. Met TELETASK domotica gaat meten niet alleen over weten, het gaat nog een stap verder - het is ook automatisch actie ondernemen. Ontdek in dit artikel hoe TELETASK uw energiebeheer efficiënter en zonder zorgen maakt.


Let op: dit artikel is specifiek van toepassing in België en Nederland.

end-users - architects

Lees meer