NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

februari 2024

Case: Buiten een rustiek landhuis, binnen sober met hedendaags comfort van geïntegreerde domotica

Interieurarchitect Laura Calleeuw creëerde voor een landhuis in Ruiselede een rustgevende woonsfeer met organische vormen, doorzichten en natuurlijke tinten. Het geïntegreerde domoticasysteem is onopvallend aanwezig maar geeft de bewoners alle gewenste comfort.

case

Lees meer
januari 2024

Hoe TELETASK de kracht van AI benut

Ongeveer een jaar geleden werden we helemaal enthousiast over generatieve AI, en dat bracht ons op een ontdekkingsreis naar de wonderlijke wereld van mogelijkheden. Het ging verder dan zomaar een experiment; we beseften al snel hoe diepgaand de invloed van AI is op de toekomst van contentcreatie en bedrijfsvoering. Terwijl we allerlei toepassingen verkenden, drong het tot ons door: AI heeft zich moeiteloos verweven met de dagelijkse gang van zaken. Benieuwd hoe we bij TELETASK tegenwoordig met AI omgaan? Ontdek het hier.

new

Lees meer
januari 2024

Elektrospecialist kiest voor toegankelijke domotica in klantenaanbod en eigen showroom

PROlectro is een professioneel elektrobedrijf met sterke groeiambities. De onderneming voert niet alleen projecten uit maar heeft ook twee verkoopsvestigingen. De grootste werd recent grondig verbouwd zodat klanten er nu terecht kunnen in een gloednieuwe showroom. Een centraal domoticasysteem stuurt alle technieken aan en is bovendien in de showroom aanwezig als demo voor de klanten.

case

Lees meer
november 2023

TELETASK op de ACETECH beurs in Mumbai: een succes

ACETECH Mumbai betekende een groot succes voor TELETASK INDIA en haar gewaardeerde klanten. Lees verder om meer te ontdekken over deze indrukwekkende mijlpaal in onze reis.

case

Lees meer
november 2023

Juwelenzaak regelt verlichting, HVAC, zonwering, CCTV en toegangscontrole met één geïntegreerd systeem

Toen Heir & Loom, een juwelen- en luxeboetiek op het prachtige Malta, naar een nieuwe locatie verhuisde, werd het interieur eerst grondig gerenoveerd. De winkeleigenaar kan zijn klanten nu extra comfortabel en stijlvol verwelkomen. Het winkelteam is erg blij met het gebruiksvriendelijke domoticasysteem, dat een volledig geïntegreerde oplossing biedt voor het beheer van verlichting, airconditioning, zonwering, toegangscontrole en camerabeveiliging.

case - end-users

Lees meer
oktober 2023

De eerste jubileumkaars voor G3! Een geslaagde introductie

Een jaar na de eerste introductie zijn G3-gebaseerde installaties operationeel in verschillende honderden huizen en gebouwen. Ze zijn gemonteerd in de elektrische verdeelborden van slimme appartementen, high-end huizen en luxe villa's. Ongeveer 30 procent van de G3-centrale units is ook geïnstalleerd voor het beheer van winkels, kantoren en professionele ruimtes. TELETASK blikt terug.

end-users - systems-integrators

Lees meer