NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Dit slim dorp telt 84 intelligente en energiezuinige woningen, allemaal voorzien van een TELETASK systeem. De medewerkers op het terrein leveren diensten ter plaatse, net zoals de service manager doet vanop afstand. Alle gewenste functies zijn centraal met elkaar verbonden. Bij stroomuitval, defect in de temperatuurregeling, of elke andere afwijking, wordt de operator meteen door het systeem aangemaand tot actie.

Deze 'gated community' is een toonaangevende demonstratie van een toekomstgerichte woonomgeving waar het veilig en aangenaam wonen is, met toevoeging van extra dienstverlening dank zijn het speciaal daarvoor geschikte CONTROL TOWER systeem van TELETASK.

Vraag meer info bij uw contactpersoon over de mogelijkheden van CONTROL TOWER en andere management services die TELETASK kan bieden in uw project. Dank zij de samenwerking met gespecialiseerde partners kan TELETASK ook centrale SCADA gebaseerde visualisatie aanbieden voor overkoepelend beheer, zoals integratie met thermische camera's, nummerplaatherkenning van inkomend verkeer enz...


Project referenties

Vind hier inspiratie voor uw eigen slimme woning of project