NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom


Verwarming, koeling en ventilatie

Beeldt u een woning in met de perfecte temperatuursturing. Nooit te warm of te koud en er wordt geen energie verspild. Een huis met een intelligent warmte-recuperatie systeem dat de beste luchtkwaliteit garandeert op elk moment. Vocht of geurtjes krijgen geen kans, zelfs niet in de badkamer of de keuken. De woning houdt zelf de status van de ramen en gordijnen of zonneweringen bij en past die aan indien nodig bij verwarmen of koelen. De woning vermijdt bovendien actief verwarmen en koelen door gebruik te maken van de energie beschikbaar in de natuur. Het gaat om een veilige woning met het laagst mogelijke energieverbruik. Kortom een woning om van te genieten.

Vandaag is dit geen fantasie meer. Het is zelfs betaalbaar dankzij de TELETASK domotica systemen.

Vergeet uw thermostaat, u heeft meer interessante dingen te doen dan hier steeds aan te denken. Laat het beheer over aan uw TELETASK systeem.
TELETASK is de eerste domotica fabrikant die voldoet aan de 2020 norm. TELETASK bekwam dan ook in 2016 als eerste bedrijf het BEN logo voor energiezuinige woningen met het toekomstgerichte energiebeheer van TELETASK.