NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom


Toestellen allerlei

Gebruik elk toestel zoals u dit wil door te werken met schakelbare stopcontacten. Laat het TELETASK systeem uw stopcontacten centraal beheren vanuit de ingebouwde klokken, sferen en veiligheidsinstellingen. Geniet van de vele voordelen van het TELETASK systeem en zorg ervoor dat uw woning steeds optimaal veilig is en een minimum aan energie verbruikt. Wanneer u het huis verlaat, schakelt het TELETASK systeem al uw toestellen uit met één simpele klik op een toets. Maar zelfs dat hoeft niet als u een koppeling heeft met uw alarm systeem. 
Uw grote verbruikers zoals wasautomaat, vaatwas, droogautomaat krijgen een speciale behandeling. Via de ingebouwde klooken, kunnen zij hun werk doen wanneer de energiekost op zijn laagst is. En wanneer u het huis verlaat, krijgen ze nog de nodige tijd om verder te werken want deze stopcontacten blijven nog een tijd langer aan. Na bijvoorbeeld drie uur gaat de spanning er onverbiddelijk af en is het risico op brand door kortsluiting verdwenen. Comfort, veiligheid en energiebeheer gaan hand in hand.

Uw TELETASK systeem is nu reeds voorzien op de komst van de slimme meter en een dynamisch energietarief. Als de tarieven in de toekomst niet meer op de vooraf vastgelegde tijdstippen zal wijzigen, zal u mits de integratie met uw slimme meter en de aanwezige ethernet poort op elke TELETASK systeem, kunnen blijven genieten van de laagste energietarieven.

En als u het liever van op afstand wil kunnen beheren of bijsturen. Geen nood. Even de smart phone bij de hand nemen en u heeft alles bij de hand.