NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app


TELETASK focust op een optimaal residentieel energiegebruik. Europa’s toekomstige Smart Grid en de groeiende markt van elektrische wagens maken van woningen met een intelligent energiebeheer een internationale noodzaak. Alle TELETASK systemen zijn nu reeds klaar om deze uitdaging aan te gaan. Ondermeer doormiddel van de koppeling met de digitale meter en de daarbij horende sturingen bij energie-injectie en energieverbruik,  door lastbeheersturing en piekbeperking.

Volg uw energie verbruik op door het te visualiseren in grafieken per dag, week, maand of jaar.

Sinds september 2016 is TELETASK ook de houder van het BEN logo, als eerste domotica producent in België. BEN staat voor Bijna-Energie-Neutraal. Maar ook voor sturing in passieve en zelfs actieve woningen beschikken we over internationale referenties. Zij hebben helemaal geen energierekening meer of leveren zelfs overschot aan energie aan het net.

Na een studie van het algoritme voor energiebeheer ingebouwd in het TELETASK DoIP systeem, werd bewezen dat een project met een TELETASK systeem geconfigureerd kan worden om een maximum aan energie te besparen in kleine en grote projecten. Iedereen wint, het energieverbruik wordt geminimaliseerd dus de eigenaar kan besparen, terwijl de systeem integrator en de architect een slimme energievriendelijke ('green') woning kunnen afleveren. Dit resulteert ook in winst voor de maatschappij doordat een substantiële vermindering van energie verbruik en van vervuiling (CO2,...) wordt gerealiseerd.