NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom


Wat kan domotica voor mij betekenen

Geïntegreerde domotica brengt alle elektrische systemen samen op een gebruiksvriendelijke manier waardoor u de controle op een overzichtelijke uniforme wijze behoudt. Complexe systemen worden eenvoudig voor iedereen. Voor Jong en oud. Voor de bewoners, bezoekers en het huispersoneel.

TELETASK biedt u continuïteit. Elke installatie is zodanig gecreëerd dat ze decennia lang kan blijven bestaan en verder groeien met uw noden en wensen. Steeds met het doel om uw comfort en veiligheid te optimaliseren en de energiekost extreem laag te houden.

2214

Ontdek de eindeloze mogelijkheden met TELETASK

TELETASK biedt een flexibel systeem. Verander je huis en je gedacht, nieuwe situaties zorgen voor nieuwe noden. Uw systeem integrator of installateur staat u graag bij en helpt u om uw huis en TELETASK systeem aan te passen aan uw wensen. 

 

Creëer moods om de sfeer van uw slimme woning aan te passen zoals u en uw familie dat willen door een eenvoudige druk op een knop. 

 

Beheer uw energie verbruik, vermijd verspilling en behoud de controle. 

 

Ontvang een bericht wanneer uw kinderen thuis komen van school.

 

Neem een kijkje naar de brede waaier aan oplossingen hieronder.

TELETASK Services

TELETASK levert u graag producten van top kwaliteit gecombineerd met een hoog niveau van service. Service na verkoop wordt dan ook door TELETASK België verzorgd samen met uw Belgische distributeur. Dit steeds in nauwe samenwerking met uw persoonlijke systeem integrator die de installatie en configuratie deed van uw TELETASK systeem. Uw systeem integrator neemt de after sales service voor zich indien u nood heeft aan technische ondersteuning, zowel tijdens als na de garantie periode. 


Alle TELETASK installaties worden onderhouden door de systeem integrator die de plaatsing deed. Indien uw systeem integrator niet langer actief is, kan u beroep doen op uw distributeur die u een ervaren en gecertificeerde vervanger uit uw buurt zal voorstellen. Ga naar onze contactpagina voor de nodige contactgegevens. 


De TELETASK producten hebben een garantie en kunnen onderhouden worden gedurende en na deze periode door het TELETASK service center dichtst bij u of door het TELETASK hoofdkantoor in België. Contacteer uw installateur of distributeur voor meer informatie. 

TELETASK Oplossingen

Veiligheid

Lees meer
Energiebeheer

Lees meer
Sferen

Lees meer
Verlichting

Lees meer
Gordijnen, zonwering...

Lees meer
Audio / video

Lees meer
Toegangscontrole

Lees meer
Aanwezigheidssimulatie

Lees meer
Beheer vanop afstand

Lees meer
Temperatuur

Lees meer
Stopcontacten

Lees meer
Meer...

Lees meer

Project referenties

Vind hier inspiratie voor uw eigen slimme woning of project