NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom


Audio and Video

De kinderen luisteren naar hun muziek terwijl u geniet van de laatste nieuwe playlist. Luister naar de radio wanneer en waar u dat wil. Dit zijn slechts een aantal toepassingen van de multi- room/multi-source audio integratie van uw TELETASK systeem.

Geniet met al uw zintuigen

Beheer uw audio systeem op eenvoudige wijze op de TELETASK aanraakschermen. Afzonderlijke afstandsbedieningen zijn niet meer nodig. De track, artiest en het geluidsvolume worden vertoond op een display. Al uw frequent gebruikte handelingen zijn binnen handbereik. Integreer uw favoriete selecties en geniet van muziek in de hele woning. 
Bij het ontbijt gaat uw systeem automatisch naar het nieuwsbericht van uw favoriete radiostation als u dit wenst. Maar enkel in de weekdagen natuurlijk. Want in het weekend mag het al eens een streepje viool of piano wezen? De keuzes zijn onbeperkt. Manueel of automatisch. U laat het maar weten aan uw systeemintegrator. Of misschien ben je wel een 'liefhebber' en werk je zelf op de PROSOFT configuratie software om nog meer flexibiliteit en fun te hebben?

 

Home theater 

Uw TELETASK installatie integreert ook uw audio/video apparatuur samen met de lichten, rolluiken of gordijnen, air-conditioning et cetera. Geniet volop van de spanning en het geluid op het grote scherm. TELETASK geeft een persoonlijke toets aan uw home theatre ervaring… Een druk op de knop en let the show begin (popcorn en drinks niet inbegrepen).