NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app


Toegangscontrole

Bij thuiskomst herkent het TELETASK systeem u. Er wordt niet enkel toegang verleend tot de woning, maar ook andere vooraf bepaalde functies kunnen worden geactiveerd: verlichting, temperatuur, gordijnen et cetera. Uw systeem integrator zal ervoor zorgen dat de poetsdienst, de tuinman, een technieker, enz... enkel toegang krijgen op de afgesproken dagen en tijdstippen of nadat ze u op de smart phone contacteerden.

Video deurtelefonie en camera's

Optimaliseer uw veiligheid en zekerheid met een video deurtelefoon. Bekijk uw camerabeelden vanop afstand via de dataverbinding op uw smart phone. Als u thuis bent, kunt u uw camera’s controleren op de TELETASK hoge resolutie aanraakschermen, op uw mobiel toestel en op uw PC of Mac. Of misschien wil u de camera zien en praten vanop uw gsm met de persoon aan de deur? Alles kan. ook als u niet thuis bent natuurlijk.

Totale integratie

Wanneer u thuiskomt en uw toegangskaart of tag langs de proximity lezer laat glijden, wordt de deur voor u geopend. Maar dat is niet alles, wanneer u als eerste alleen thuiskomt gaat de verwarming hoger of de airco aan. Tegelijkertijd, wanneer de lichtsensor detecteert dat er niet voldoende licht is, gaat enkele basislichten aan. En als u het wenst, kan het systeem uw favoriete radio station of play list activeren in de gewenste ruimtes en op het gewenste volume. Dit allemaal met één swipe of druk op uw smart phone. Eenvoud en comfort zijn ons doel.