NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

TELETASK op de ACETECH beurs in Mumbai: een succes

ACETECH Mumbai betekende een groot succes voor TELETASK INDIA en haar gewaardeerde klanten. Lees verder om meer te ontdekken over deze indrukwekkende mijlpaal in onze reis.

TELETASK Schittert op de Bouwbeurs in Mumbai

Begin november vormde de prominente bouw- en constructiebeurs ACETECH in Mumbai het podium voor een indrukwekkende stand van TELETASK. Centraal gepositioneerd trok de stand aanzienlijk de aandacht van talloze bezoekers, die geïntrigeerd waren door de exclusieve domoticaproducten en -oplossingen. Terwijl het leeuwendeel van de Indiase home automation-markt zich nog steeds richt op lichtregeling, liet deze editie een opmerkelijke verschuiving van interesse zien naar meer volledig geïntegreerde oplossingen in het high-end segment. En laat dat nu net een specialiteit van TELETASK zijn.

Dynamische presentatie van innovatie

Gedurende de vierdaagse tentoonstelling sprak een toegewijd team van 10 verkoopmedewerkers met meer dan duizend geïnteresseerde professionals, waaronder system integrators, architecten, binnenhuisarchitecten en projectontwikkelaars. De ACETECH-stand vertoonde een volledig operationeel systeem met elke beschikbare gebruikersinterface, diverse sensoren, een groot touchscreen, een ATMOS-demo en een verdeelbord dat de installatie en de verbinding van technische interfaces illustreerde.

De veelheid aan bestaande referenties in India, in combinatie met het exclusieve ontwerp van de gebruikersinterfaces van TELETASK, kon verschillende nieuwe professionals overtuigen om TELETASK verder te verkennen.

TELETASK is geen onbekende in India

TELETASK is inmiddels al meer dan 18 jaar actief in India. Daardoor beschikken we over een sterk netwerk van ervaren verkoop-, installatie- en ondersteuningsteams, in alle belangrijke regio's van het land. Hoewel het hoofdkantoor van TELETASK INDIA in Hyderabad is gevestigd, strekt onze ondersteuning zich uit over het gehele land. Getrainde en gecertificeerde system integrators zijn strategisch gepositioneerd over heel India, met daarnaast vijf operationele experience centers in Delhi (Noord-India), Hyderabad (Zuid-India), Mumbai (Zuidwest-India), en de onlangs ingehuldigde centra in Pune en Goa.

In de loop der jaren zijn er tal van projecten in India gerealiseerd. In 2023 kunnen we nogmaals 150 extra succesvolle projecten toevoegen aan dat lijstje. Tijdens de tentoonstellingsweek vonden ook uitgebreide vergaderingen plaats, waarin plannen werden besproken voor meer dan 2.000 installaties die in de komende drie jaar zullen worden geïmplementeerd. Het jaar 2023 markeerde een ongekende groeisnelheid van +300%, en daarmee werd er een nieuw record gevestigd. In anticipatie op de voortzetting van deze opmerkelijke groeitrend hebben het team van TELETASK INDIA en haar partners alvast hun bereidheid getoond om de uitdagingen en kansen aan te gaan die zich in 2024 zullen voordoen.

Gefeliciteerd aan het TELETASK-team op ACETECH en ook bedankt voor de deelname aan het dealersevenement op 7 november!