NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

De 6 TELETASK Kwaliteitsgaranties

Wie kiest voor TELETASK, is zeker van kwaliteit. Bij al onze processen en producten zitten kwaliteitsgaranties ingebouwd. Als merk willen we er namelijk zeker van zijn dat onze klanten en partners producten en diensten van topniveau krijgen. Alles voor een geslaagd project!

TELETASK heeft als pionier in slimme woningen zo’n 40 jaar ervaring in de sector. Wereldwijd, in 40 landen, beschikken we over degelijk opgeleide en gecertificeerde verdelers en systeemintegratoren. De specifieke wensen van de klant komen bij hen altijd op de eerste plaats.

De 6 kwaliteitstroeven van TELETASK

1. Van ontwerp tot productie

Elk TELETASK-product doorloopt een reeks kwaliteitstesten, van in de ontwerpfase tot en met de productie. Dat is ook het geval voor de softwareontwikkeling. Bij de productie gebruiken we alleen hoogwaardige componenten van erkende leveranciers. Op de assemblagelijn zijn er uitgebreide automatische tests voor elk product indiviueel.

2. Rapportering, documentatie en certificering

Dankzij de geautomatiseerde aanpak zijn onze kwaliteitsprocessen gedocumenteerd en blijft alles traceerbaar. Er zijn regelmatige interne- en externe onafhankelijke audits binnen het ISO9001 kwaliteitssysteem om de nodige kwaliteit en continuiteit te kunnen waarborgen.

Elk product heeft een gedetailleerde technische fiche en er zijn BIM-modellen (3D) ter beschikking voor architecten. De PROSOFT configuratiesoftware is beschikbaar in 15 talen, waardoor de systeemintegrator en klant alles in zijn eigen taal kan beheren.

3. Design en ergonomie

Het visitekaartje van TELETASK: exclusief maar discreet design van bedieningselementen en schermen. Daarbij besteden we veel aandacht aan ergonomie. De bewoners en hun familie of bezoekers moeten het systeem op een heel intuïtieve manier kunnen gebruiken, zowel via de bedieningspanelen als bijvoorbeeld via de smartphone app. De kennis en ervaring van de systeemintegrator tot een gebruiksvriendelijke oplossing, speelt daarin een cruciale rol.

4. Duurzaamheid

Bij elk ontwerp bestuderen we hoe we het product nog duurzamer kunnen maken. Zo bestaan onze AURUS toetsenpanelen voor 100% uit glas met keramische opdruk en kiezen we ook voor onze verpakkingen recycleerbare of gerecycleerde materialen. Ook zit er in de verpakkingen geen kunststof. Maar onze grootste duurzame troef blijft het intelligente energiebeheer door onze systemen. Daardoor verbruiken de volledig geïntegreerde TELETASK-woningen uitzonderlijk weinig energie.

5. Continuïteit

Een TELETASK-installatie groeit mee met zijn gebruiker. Je kan de installatie altijd aanpassen, uitbreiden en upgraden. Meestal volstaat een software upgrade om de nieuwste functies te ondersteunen. TELETASK is bovendien een open systeem dat te combineren is met externe systemen en producten. Zo is het compatibel met meer dan duizend verschillende types warmtepompen.

6. Service

De TELETASK-producten kunnen geplaatst worden door een standaard elektro installateur. Het ontwerp en de indienststelling gebeuren echter door een ervaren TELETASK systeem integrator. TELETASK zorgt ook voor een perfecte service op lange termijn. Onze verdelers hebben digitale toegang tot onze herstelservices. De TELETASK-producten moeten dan ook zelden volledig vervangen worden en beantwoorden aan stenge duurzaamheidsdoelstellingen.

Interesse in TELETASK domotica?

Bent u na het lezen van onze kwaliteitsgaranties overtuigd van TELETASK? Of zit u nog met enkele vragen? Neem gerust contact met ons op.