NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom

Blijvend tijdloos design: AURUS-toetsenpanelen

Wil uw klant één of meerdere functies in een leefruimte extreem gemakkelijk aansturen? Dat lukt perfect met de aanraakgevoelige toetsenpanelen van de TELETASK AURUS-familie. Ze geven elk interieur bovendien een exclusieve touch. Vandaag, morgen en voor toekomstige generaties, dankzij het tijdloze design en de duurzaamheid van de panelen. Hoe slaagt TELETASK, trendsetter in domotica, erin om de AURUS-panelen zo duurzaam te maken?


Met de aanraakgevoelige toetsenpanelen van AURUS kan een gebruiker de vele domoticafuncties van TELETASK makkelijk bedienen. Van verlichting, gordijnen en zonweringen over toegangscontrole, sturing van poorten tot verwarming, koeling, audio, enz. Tegelijk maakt het unieke design van de toetsenpanelen hen tot een streling voor het oog. Architecten en gebruikers kunnen daarbij kiezen uit modellen in glanzend zwart of wit, aluminium-grijs en zelfs parel-goud. Allemaal standaard in het gamma en leverbaar uit voorraad.

 


Tijdloos design, ook voor de volgende generaties


De aanraakgevoelige toetsenpanelen van AURUS zien er niet alleen stijlvol uit. Ze blijven ook decennialang een eyecatcher, met perfect kleurbehoud. Zwart blijft perfect zwart, wit blijft perfect wit ... zelfs nadat de panelen tientallen jaren in de zon hingen. Hoe bereiken we die duurzaamheid?


Om de toetsenpanelen te produceren, gebruiken we enkel natuurlijk glas, met daarachter 100% keramische kleurlagen, in plaats van lak met twee componenten. Als eerste ter wereld ontwikkelde trendsetter TELETASK dit unieke design, waarbij de paneelkleur nooit kan vervagen. Het blijft reeds meer dan tien jaar een uniek en duurzaam concept.


Dit in tegenstelling tot vele soortgelijke toetsenpanelen, waarmee anderen de AURUS-panelen imiteren, maar nooit evenaren. De imitaties mogen er dan wel op lijken, maar TELETASK gaat voor echte duurzaamheid en kwaliteit, perfect aansluitend op een circulaire economie. Het glas en de meeste andere componenten zijn op het einde van de levensduur herbruikbaar in nieuwe producten.

 


State-of-the-art touch technologie


De AURUS-toetsenpanelen van TELETASK bevatten ook state-of-the-art aanraaktechnologie. De gebruiker moet het scherm slechts heel kort en licht aanraken, om een functie te bedienen. Zo hoeft hij nooit lang of eigenlijk helemaal niet bij het toetsenpaneel stil te staan.

 


Perfect recyclebaar voor een circulaire economie


Zelfs de verpakking waarin TELETASK de AURUS-toetsenpanelen transporteert, toont aan hoe belangrijk men bij TELETASK duurzaamheid wel vindt. Volgens zijn zerowastepolicy beschermt het bedrijf zijn panelen tijdens het transport niet langer met schokabsorberende polymeren (plastic bubblefoamzakjes) en flowpackschuim, maar met slim karton, voor +99% uit FSC- en PEFC-gecertificeerd materiaal gemaakt en volledig recyclebaar.


De installateur laat dus geen plastic achter op de werf, maar heeft alleen kartonnen en papieren afval. De verpakking ziet er bijgevolg niet zo fancy uit, met monochrome, grijze druk op bruin karton. Maar wat er in de verpakking zit, schittert!

 

Zelf de AURUS-panelen ontdekken?

Dat is perfect mogelijk: elk AURUS-toetsenpaneel valt in elke beschikbare kleur te bewonderen in TELETASK’s nieuwe virtuele showroom. Tijdens een bezoek eraan informeert een gidsende stem uitgebreid over het gebruik en de mogelijkheden van de aanraakgevoelige AURUS-toetsenpanelen. Een video geeft meer uitleg over hoe elk type AURUS-paneel te gebruiken valt. Zo inspireert TELETASK architecten, gebruikers en systeemintegratoren tot grootse, blijvende interieurs en toepassingen.