NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

TELETASK stelt voor: de nieuwe mobiele demo-ervaring

Bent u als TELETASK professional op zoek naar een veelzijdige mobiele demonstratie-installatie voor roadshows, tentoonstellingen en showrooms? Zoek niet verder. Ons innovatieve high-level ontwerpconcept is niet zomaar een TELETASK-product, maar een bron van inspiratie waarmee u uw lokale oplossing kunt creëren.

Wat?

Voor TELETASK professionals die een mobiele en uitgebreide demonstratie-installatie nodig hebben voor roadshows, tentoonstellingen en showrooms. Dit high-level ontwerpconcept is geen TELETASK-product, want het is bedoeld om u te inspireren uw eigen lokale oplossing te maken.

De voordelen van dit flexibele multi-democaseconcept:

Deze mobiele promotie-opstelling is compact en gemakkelijk te vervoeren. Daarnaast ondersteunt het ook het merkimago van TELETASK dankzij het unieke en exclusieve ontwerp. Architecten en interieur designers zullen het ontwerp waarderen voor hun meest veeleisende high-end klanten. Terwijl de meeste bedrijven hun producten meer op een technische manier tonen, draait dit concept om exclusiviteit en een volledig uitgerichte demonstratie- en gebruikerservaring.

Het resultaat is niet zomaar een set van componenten, maar een volledige operationele omgeving. Het is ook bedoeld voor een niet-technische eindgebruiker, die het demosysteem zonder enige uitleg of training kan gebruiken. Hij of zij zal de eenvoud van een TELETASK-systeem ervaren, ongeacht zijn of haar achtergrond of leeftijd.

Demo voor wie?

Naast een demostratie voor eindgebruikers, kan deze demoset ook worden gebruikt op professionele beurzen, in showrooms of op tijdelijke evenementen voor systeemintegrators, architecten, binnenhuisarchitecten en bouwers. Het is specifiek bedoeld voor het high-end residentiële en professionele bouwsegment.

Wat kan worden gedemonstreerd?

Alle basisfuncties kunnen worden ervaren en gedemonstreerd op miniatuur drukknoppen, AURUS touchpanelen en een OPUS touch screen die zijn ingebouwd in de gebruikerszone (een van de drie demopanelen). Er is ook een technische zone (een ander paneel met een centrale eenheid, met technische interfaces achter een transparante voorkant). Een derde paneel bevat de woonkamers. Dit paneel heeft een huisontwerp met LED's voor een demonstratie van binnen- en buitenverlichting (geschakeld en gedimd), gemotoriseerde zonwering, HVAC (kamertemperatuurregeling), tuinsproeiers, de oplader van een elektrische voertuig, fotovoltaïsch paneel, wandcontactdozen, enzoverder.

Het gebruikersinterfacepaneel heeft ook een bewegingssensor, lichtsensor, IP-camera en meer. De gebruiker kan spelen met de ingebouwde knoppen, touchpanelen en 7-inch OPUS kleurentouchscreen.

Het demo-systeem kan worden aangesloten op een WiFi- of Ethernet-netwerk. Een volledige geïntegreerde demo met afstandsbediening via de TELETASK ATMOS-app kan worden gegeven (vanaf Apple- en Android-smartphones, tablet of pc).

Als u Ethernet/Internet heeft aangesloten, kunt u ook een Alexa of Google voice assistent toevoegen voor een spraakbesturingsdemo. Voor een geluiddemo kunt u een of meer Sonos streaming audioluidsprekers toevoegen. Dan wordt de demo echt indrukwekkend en geeft hij een 'volledig geïntegreerde' indruk.

Het wordt nu een echte high-end TELETASK-ervaring. Het hebben van de ATMOS 'one app for all', om alles in uw huis te bedienen, laat de eenvoud en onbeperkte kracht van TELETASK zien.

Tip: We raden aan om alles te geven tijdens uw demonstraties! Alleen een aan/uit-demonstratie van lichten en stopcontacten is niet inspirerend, en daarmee kan u moeilijk concurreren met een goedkoper verlichtingssysteem. De demo moet de kracht van volledige integratie laten zien. Daarom kunt u de installatie voorzien van krachtige stemmingen.

Voor een technisch publiek kunt u de kracht van PROSOFT en de externe diensten die u kunt aanbieden, demonstreren. Klanten op hoog niveau waarderen de efficiëntie van een snelle, duurzame en kosteneffectieve externe service.

Praktische informatie

  • De demokoffer is mobiel en past in de kofferbak van een (middelgrote) auto. De installatie kan door één persoon worden gedaan en duurt slechts 15 minuten + Wi-Fi/Ethernet-instellingen.
  • Het concept bestaat uit drie flightcases, gemaakt voor een zelfstandige opstelling. U heeft geen desktopondersteuning (tafels) nodig, want de units hebben hun eigen inklapbare/inklikbare tafelpoten. U heeft alleen een stopcontact, om het van stroom te voorzien, en een Ethernet- of Wi-Fi-verbinding nodig.
  • Voor een aantrekkelijkere standaardbenadering kunt u deze demokoffer combineren met oprolbare displays en merkvlaggen (binnen en/of buiten). De demokoffer zelf is alleen voor gebruik binnenshuis.
  • U kunt TELETASK vragen om printklare marketingmaterialen te leveren, zoals onze mini-brochure of grote catalogus.
  • U kunt ook onze standaard kant-en-klare oprolbare display ref. TDS55300 kopen.

Investering

De demoset is een concept en wordt niet aangeboden als een kant-en-klaar product. Iedereen kan het concept naar zijn eigen voorkeuren, ruimte en budget aanpassen. TELETASK is bereid u te helpen en te ondersteunen bij het ontwerp en de realisatie ervan. Speciale aanbiedingen voor de democomponenten kunnen beschikbaar zijn via uw TELETASK-leverancier. TELETASK kan u ook de Alu-plaat leveren met het huisontwerp en de daaronder liggende voorgefabriceerde PCB met knoppen en LED's. Dit verkort uw productietijd aanzienlijk en zorgt voor de beste uitstraling (alles in exclusieve zwarte kleur).

Kant-en-klare alternatief

Als u de voorkeur geeft aan een kleine en kant-en-klare oplossing, hebben we de compacte (nieuwe 2023 G3-ontwerp) demokoffer ref. TDS56409G3 tot uw beschikking. Het enige wat u dan nodig heeft, is een stopcontact en u bent klaar om te gaan. Deze demokoffer is het meest geschikt voor persoonlijke on-site demonstraties. Het is niet geschikt voor beurzen en volledige optiedemonstraties zoals het bovenstaande concept.

De TDS56409G3 is ook voorzien van de nieuwste G3 DOMUS centrale eenheid, ingebouwde IP-camera en WiFi-router voor ATMOS-demonstratie.

Interesse in dit nieuwe concept?

Heeft u interesse in ons nieuwe mobiele roadshowconcept, of heeft u een vraag? Laat ons een bericht achter.