NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

NIEUW bij TELETASK: het PENTUS - 5” kleurenaanraakscherm

TELETASK introduceert zijn nieuwste aanwinst op het gebied van huisautomatisering: het PENTUS 5” (12.7CM) kleurenaanraakscherm. Dit nieuwe product biedt een centraal beheersysteem dat zowel intuïtief als stijlvol is, perfect geschikt voor elke moderne toekomstgerichte woning en gebouw.

 

Gebruiksvriendelijkheid met oog voor design

Decennia aan expertise, gecombineerd met de nieuwste UI-trends, vormen de basis van dit innovatieve product. Het PENTUS touchscreen is ontworpen als de centrale hub voor het beheer van alle essentiële functies in huis, waarbij de gebruikerservaring centraal staat. Met het gebruiksvriendelijke menusysteem kunt u moeiteloos de verlichting, temperatuur, gordijnen, audio en energiebeheer regelen. Het strakke, moderne ontwerp met een solide 3mm zwarte glazen voorplaat zorgt verder voor een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte. Dankzij de compatibiliteit met de montagebeugel van de TELETASK AURUS-familie is de installatie zowel eenvoudig als flexibel.

Eenvoud en functionaliteit met het PENTUS 5” touchscreen

Het PENTUS 5” aanraakscherm onderscheidt zich van de andere domotica-aansturingoplossingen op verschillende vlakken:

  • Centraal beheer. Het PENTUS scherm biedt een compleet overzicht en controle van alle kamers en functies binnen uw huis of gebouw.
  • Gebruiksvriendelijkheid. Dankzij het eenvoudige menusysteem kan iedereen zonder enige leercurve zijn omgeving bedienen.
  • Minimalistisch ontwerp. Door de vele ingebouwde functionaliteiten blijven uw wanden vrij van allerlei technische panelen, met een minimalistisch effect, wat zorgt voor een betere decoratie-ervaring.
  • Duurzaam en stijlvol. Met een 3mm glazen front en een universeel montage systeem is PENTUS zowel stevig als elegant.
  • LED-licht. Het ingebouwde LED downlight maakt het scherm zichtbaar in het donker, ideaal voor de master bedroom.
  • Multi-room audio. Het aanraakscherm ondersteunt de belangrijkste streaming audiosystemen zoals Sonos, Denon Heos, Bose, Bang & Olufsen, en andere. Hiermee kunt u uw geluidsinstallatie vanop hetzelfde unieke scherm bedienen.
  • Mogelijkheid tot het uitsturen van notificaties. Met dit aanraakscherm kunt u herinneringen instellen, zoals 'vergeet uw medicijn niet' of 'garagepoort is nog open'. Het ingebouwde zoemersysteem waarschuwt u vervolgens, zodat u niets over het hoofd ziet.
  • Favorieten. U kunt ook uw favoriete (meest gebruikte) functies aan het startscherm toevoegen. Snel, eenvoudig en efficiënt.

Centaal beheer voor uw gehele woning

Het PENTUS 5” kleurentouchscreen is een essentiële upgrade voor iedereen die op zoek is naar een slimme en efficiënte manier om zijn huisfuncties centraal te beheren. Met zijn intuïtieve bediening, veelzijdige functies en stijlvolle design, biedt PENTUS de perfecte balans tussen technologie en esthetiek.

PENTUS is beschikbaar vanaf 01 augustus, 2024. Samples voor evaluatie en demo voor verdelers zijn beschikbaar vanaf 15 juli 2024.

 

Download onze leaflet of datasheet voor meer info.