NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Laat je inspireren op Batibouw 2020 en ontdek onze nieuwigheden

Op zaterdag 29 februari zwaaien de paleispoorten van Brussels Expo opnieuw open voor Batibouw 2020, de grootste beurs voor bouw, renovatie en woninginrichting in België. Naar goede gewoonte tekent TELETASK – intussen voor de 25e keer – present. Samen met onze Belgische verdeler Stagobel presenteren we je er graag onze nieuwste oplossingen. Hieronder krijg je alvast een voorproefje.

 

Maak kennis met 5 TELETASK-innovaties

 

  1. Spraakherkenning voor je smart home: geen sciencefiction meer

Vandaag kan je smart speakers zoals Amazon Alexa en Google Home in het TELETASK-domoticasysteem integreren. Via je stem kan je zo onder meer je verlichting, gordijnen en verwarming aansturen. Het enige wat een installateur hoeft te doen, is elk toestel in de configuratiesoftware (PROSOFT) een unieke naam geven.

Handig: in tegenstelling tot andere systemen, kan dat bij TELETASK perfect van op afstand dankzij onze Remote services.

 

  1. Remote services: eenvoudig beheer van op afstand                                                                  

Vroeger moest een installateur voor een statuscontrole, configuratie of systeemdiagnose ter plaatse langskomen: dankzij TELETASK Remote services gebeurt dat voortaan probleemloos van op afstand. Onze domoticasystemen zijn immers permanent en versleuteld verbonden met onze clouddienst. Elke connectie die je maakt, verloopt via die beveiligde verbinding in de cloud.

 

  1. OPUS: 7 inch-aanraakscherm met videoparlofonie

Voortaan beheer je eenvoudig alle functionaliteiten in een woning via het nieuwe 7 inch-aanraakscherm. Met OPUS integreren we zowel domotica functies uw video-deurtelefoon, camera's en alarm tot één gebruiksvriendelijk geheel.

 

  1. Luxe aluminium OPUS-tafelhouder

De OPUS-houder is de ideale partner voor uw bureau of nachtkastje. Hiermee brengt deze houder uw domoticafuncties, deurtelefoon en camera's nog dichter bij u. 

 

  1. Human Centric Lighting: verhoog het concentratievermogen van de werknemers, studenten, toehoorders,...

dankzij onze HCL sturing voor verlichting voor professionele toepassingen.

Bij de ontwikkeling van onze oplossingen staan het comfort en de gezondheid van mensen centraal. Onze twee human centric lighting-toepassingen – ideaal voor leslokalen, medische ruimtes en kantooromgevingen – illustreren dat:

  • Daglichtsturing: sensoren meten hoeveel buitenlicht al in een ruimte aanwezig is en houden op basis daarvan het lichtniveau constant. Bij fel zonlicht dimt de verlichting automatisch, bij valavond schijnt ze feller.
  • Tunable white light: afhankelijk van de aanwezige hoeveelheid zonlicht voegt het systeem rood of blauw kunstlicht toe. Naargelang het uur van de dag en uw plaats op de wereldbol, zal deze verlichting het concentratievermogen stimuleren en uw nachtrust bevorderen.

Deze twee toepassingen helpen je ook heel wat besparen: bij voldoende natuurlijk licht blijft de verlichting uitgeschakeld. Daarnaast is het systeem gekoppeld aan een aanwezigheidscontrole: het werkt alleen bij menselijke activiteit.

 

Interesse?

Kom ons gerust een bezoekje brengen op de stand van de Belgische exclusieve verdeler Stagobel in paleis 9 op Batibouw 2020 of contacteer ons voor meer info.

Opgelet: de openingsuren van Batibouw 2020 zijn aangepast. De beurs is geopend van 10 uur tot 18.30 uur in het weekend en van 12 uur tot 20.30 uur tijdens de week. Donderdag 5 maart is de beurs zelfs open tot 22.30 uur.