NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom


Beheer vanop afstand

 

U kan uw gebouw volledig beheren van op afstand. De meest eenvoudige en meteen ook heel krachtige tool hiervoor is de iSGUI app. Van op elke iPhone of Android smart phone of tablet kan u zowat alle parameters bekijken en besturen. Een licht aan/uit schakelen of dimmer, een temperatuur veranderen, een deur/poort/hek besturen van gelijk waar? Dit zijn heel eenvoudig te realiseren en betaalbare functionaliteiten. Bovendien is het geen probleem als u of uw medewerkers regelmatig veranderen van  smart phone. U kan zelf de installatie van de app doen en de toegang parameters instellen en desgewenst aanpassen. U heeft daarvoor uw systeem integrator niet nodig.
U kan ook uw camerabeelden real time bekijken op uw iSGUI app. 

Met iSGUI bent u steeds in controle, waar u of uw collega-managers zich ook bevinden. Overdracht van wachtdienst is daardoor zowel eenvoudig als uiterst efficiënt. 

TELETASK CLOUD

TELETASK biedt een krachtige cloud oplossing met een eenvoudige setup voor uw mobiele toestellen. De TELETASK iSGUI-app kan met uw woning verbinden via de TELETASK Cloud, dit is zowel eenvoudig als veilig. 

Hoe werkt het? Het TELETASK systeem in uw woning behoudt een geëncrypteerde en permanente verbinding met de TELETASK Cloud dienst. Wanneer u uw mobiele toestellen gebruikt, verbinden die automatisch met de TELETASK Cloud, via een beveiligde verbinding. U kan dus steeds heel makkelijk uw woning bedienen. 

 

TELETASK beschikt ook over meer uitgebreide mogelijkheden voor bediening en bewaking van op afstand. Het systeem kan zelfstandig e-mails zenden bij alarm situaties in technisch installaties. Via een specifieke cloud service kan dit ook in de vorm van SMS berichten zonder dat er in het gebouw een SMD module met SIM kaart moet aanwezig zijn.
Anders is er ook de CONTROL TOWER oplossing van TELETASK die meer geschikt zijn voor centraal beheer van op een (remote) PC systeem. Deze is meer geschikt voor het centraal beheer van meerdere gebouwen, winkels of hotelkamers. CONTROL TOWER is een zeer kostenefficiënte oplossing voor eigenaars of beheerders die een centrale controle willen hebben over toegang, bezetting, verlichting, verwarming/koeling, enz... van meerder gebouwen, al-dan-niet van op afstand.