NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Nieuwe flexibele netwerkkabels als onderdeel van onze duurzame strategie

 

Bij TELETASK vinden we het belangrijk dat we niet alleen zorg dragen voor onze klanten, maar ook voor onze aarde. Daarom zetten we sinds jaar en dag sterk in op duurzaamheid. Dat doen we door te focussen op een optimaal energieverbruik via ingebouwde intelligentie, maar we ontwikkelden ook enkele concrete duurzame streefdoelen binnen ons bedrijf.

Zo zorgden we er ondertussen al voor dat alle loonadministratie digitaal verloopt, stapten we over naar hernieuwbare energie en elimineerden we waar mogelijk plastic verpakkingen. Bij ons intern, maar ook op onze werven! En als volgende stap in onze duurzame strategie introduceerden we onlangs de nieuwe AUTOBUS netwerkkabels, waarvan de flexibele buis deels uit gerecycleerd plastic bestaat.

De AUTOBUS TDS90005, versie in flexibele buis, maakt gebruik van een flexibele mantel die gemaakt is uit minimum 50% gerecycleerd materiaal. De grondstoffen zijn deels afkomstig uit gerecycleerd afval van consumenten en uit de industriële sector. Deze netwerkkabel maakt dan ook deel uit van een reeks circulaire producten die speciaal werden ontwikkeld om de ecologische voetafdruk van elektrische installaties te verkleinen.

Laten we samen werken aan de circulariteit van grondstoffen door over te schakelen naar deze nieuwe versie!

De nieuwe flexkabel is beschikbaar in een bruine kleur (oorspronkelijk was dit grijs) en behoudt verder zijn originele orderreferentie en prijs. Meer info vindt u op de productpagina van de AUTOBUS TDS90005.