NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom


Installatie en onderhoud

De concepten, aanbiedingen, installatie, configuratie en het onderhoud van uw installatie worden verzorgd door uw systeem integrator. Er is geen regelmatig onderhoud nodig van uw TELETASK systeem. Maar als uw noden veranderen of wanneer u graag uw installatie wil uitbreiden, staat uw systeem integrator of installateur steeds voor u klaar.
Preventief kan u de schakelende voedingen van het systeem (net zoals in uw andere systemen) vervangen. Wij raden aan om dit te doen om de zeven jaar. Zeker in kritische installaties waar de installaties in hogere omgevingstemperaturen operationeel is. In veiligheidsapplicaties kan u deze frequentie desgewenst verhogen naar 5 jaar of sneller.
Uw systeemintegrator kun u hierover meer informatie verschaffen. Deze onderhoudsbeurt is ook afhankelijk van de belasting van de gebruikte voedingen. Bij 25°C hebben de hoog kwalitatieve voedingen van TELETASK een MTBF van 10 à 20 jaar maar dat is in een professioneel verdeelbord niet altijd realiteit wegens de zelfopwarming van de vele in het verdeelbord aanwezige componenten.