NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Waarom interieurarchitect Arjaan De Feyter kiest voor TELETASK

De bekende Belgische interieurarchitect Arjaan De Feyter gebruikt al jaren TELETASK-domotica in zijn projecten. Hij leerde het destijds kennen dankzij zijn hoofdinstallateur Dirk Jordens. "Gaat het om moderne, hoogwaardige projecten, dan verkies ik TELETASK. Het is intussen zo ver gekomen dat ik er ook zelf gebruik van maak in mijn woning en kantoor.”

 

Interior Arjaan De Feyter Photography Piet-Albert Goethals

 

Hoe lang werkt u al met TELETASK domotica ? En hoe is uw ervaring dusver ?

Arjaan: "Ik werk intussen 20 jaar met de TELETASK producten. Het was Dirk Jordens, mijn hoofdinstallateur, die mij tot het systeem introduceerde. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid die ze bieden aan de eindgebruiker, en het potentieel voor mijn eigen projecten trokken me over de streep.”

 

Waarom verkiest u TELETASK ?

Arjaan: "Omdat het een high-end maar toch betaalbaar domoticasysteem is. Bovendien kan je het systeem eenvoudig updaten en upgraden, wat het future-proof maakt. Dat de meeste updates ook nog eens gratis zijn, is een bijkomende troef.”

Arjaan De Feyter Photography Piet-Albert Goethals

 

“TELETASK systemen zijn makkelijk te upgraden en updaten. Bovendien zijn de meeste software updates gratis.”

Arjaan De Feyter, interieurarchitect

 

Dirk: "Ik volg Arjaan. TELETASK is ‘smart domotics, made simple’. Veel mensen zien domotica als iets heel ingewikkeld, maar dat is niet zo. Subtiel de levenskwaliteit verbeteren, zonder dat de eindgebruiker zich realiseert wat er allemaal achter zit: daar draait het om.”

 

Arjaan: “Precies. Een eindgebruiker hoeft zich geen zorgen te maken over wat onder de motorkap zit. Domotica is het kloppend hart van elke moderne woning: het biedt controle en maakt het leven gemakkelijker en aangenamer. Neem mijn eigen huis, bijvoorbeeld: ik heb verschillende ‘moods’ geprogrammeerd – ‘koken’, ‘tv-kijken’, ‘quality time met het gezin’ enzovoort – die ik via mijn smartphone kan activeren. Heel handig! Die koppeling naar mijn gsm is trouwens een recente toevoeging aan mijn 15-jaar-oude TELETASK set-up, die nog steeds perfect werkt.”

 

Dirk: “Bovendien is het systeem ook zeer schaalbaar: het is heel gemakkelijk om onderdelen toe te voegen en zo je set-up uit te breiden na verloop van tijd.”

 

Interior Arjaan De Feyter Photography Piet-Albert Goethals

 

Jullie werken al een hele tijd samen. Hoe verloopt de samenwerking met TELETASK ?

Dirk: "Geweldig! Het is een typisch Belgisch merk in die zin dat niet alleen het product van hoge kwaliteit is, maar ook de service. Als installateur heb ik directe, open communicatielijnen met zowel de verdeler Stagobel als het TELETASK sales- en support center België. Bots ik op een uitdaging, dan hoef ik maar de telefoon te nemen om geholpen te worden. Zo kan ik ook mijn klanten harde garanties bieden.”

 

 

“Dankzij de vlotte communicatie met verdeler Stagobel en TELETASK kan ik mijn klanten harde garanties bieden.”

Dirk Jordens, installateur

 

"De relatie tussen distributeurs, installateurs en TELETASK is voordelig voor iedereen: wij, de systeemintegratoren, kunnen op hen rekenen als er iets opduikt en in ruil daarvoor help ik hen waar mogelijk. Bijvoorbeeld door IP-codes in te lezen en toe te voegen aan de Stagobel-database. Het is ook geweldig dat TELETASK de ideeën en zorgen van de installateurs echt ter harte neemt. Als ik hen tegenkom op evenementen of bijeenkomsten vragen ze altijd naar feedback om hun producten zo verder te verfijnen.”

 

Arjaan: “Als interieurarchitect reken ik vooral op Dirk voor praktisch advies over domotica. Maar ook online vind ik veel antwoorden: de producten van TELETASK zijn uitgebreid gedocumenteerd. Meestal is het dus zelfs niet nodig om hen te bellen of te mailen. Ik kom hen wel regelmatig tegen op beurzen of evenementen, en dat is telkens weer aangenaam. Ze zijn altijd geïnteresseerd in mijn projecten en staan open voor elke suggestie of feedback.”

 

TELETASK-producten in Arjaans kantoor:

  • PICOS centrale eenheid
  • AURUS toetsenpanelen
  • AURUS-TFT aan de receptie

 

TELETASK-producten in Arjaans woning:

  • MICROS+ (recente upgrade van MICROS)
  • Dali interface
  • AURUS XL display
  • Diverse andere AURUS toetsenpanelen
  • AURUS TFT-paneel, verbonden met de videofoon
  • Analoge ingangsinterface voor temperatuurregeling 

 

Interior Arjaan De Feyter Photography Piet-Albert Goethals

 

Geïnteresseerd in home automation voor jouw project ?

Contacteer ons voor meer informatie. 

 

Links

Ons verdeler in België: https://www.stagobel.be/nl/ 

Website van de interieurarchitect: https://www.arjaandefeyter.be

Contact system integrator Dirk: info@dna-technics.com

Fotograaf Piet-Albert Goethals: https://www.pietalbertgoethals.com