NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

The Lighthouse: een nieuwe manier om domotica in de kijker te zetten

 

Wilt u uw klanten inspireren en hen de mogelijkheden van domotica laten zien? Heeft u de klassieke demo methodes al geprobeerd en bent u klaar voor iets nieuws en spannends? TELETASK HQ in Gent heeft voor haar showroom een gloednieuwe Home Automation demo-unit ontwikkeld, genaamd "The Lighthouse". Een interactieve ervaring die gegarandeerd de aandacht trekt!

Een artistieke ervaring

Met 'The Lighthouse' kunnen u en uw klanten samen de mogelijkheden van TELETASK domotica op een verrassende en spannende manier verkennen. De demo tool is opgebouwd uit verschillende buizen die oplichten en symboliseert de verschillende kamers van een huis. Zo laat ‘The Lighthouse’ zien hoe geïntegreerde connected home automation gebruikt kan worden om alles binnenin te bedienen. Met wat verbeelding kunt u ervaren welk verschil domotica kan maken in een bepaalde situatie. Met andere woorden, 'The Lighthouse' is een compleet uitgerust user experience module. 

Een inspiratiebron voor professionals

'The Lighthouse' is een unieke demo tool en te zwaar om te vervoeren. Toch hopen we dat hij onze professionele klanten kan inspireren. We moedigen u aan om ook creatief aan de slag te gaan met uw demo-opstelling! We zijn benieuwd naar uw reacties en ideeën. En natuurlijk helpen we u graag met advies of suggesties!