NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

De kracht van domotica en geavanceerde AI-technologie verenigd

In een wereld waar de grens tussen technologie en het dagelijks leven steeds vager wordt, zet TELETASK in op voortdurende innovatie. Sinds de oprichting in 1984 heeft TELETASK zich toegewijd aan het creëren en verbeteren van zijn geïntegreerd domoticasysteem, waardoor het intuïtiever, efficiënter en nu, met de integratie van Kunstmatige Intelligentie (AI), slimmer dan ooit is geworden.

Een reis naar AI adoptie

Onze verkenning van het AI-domein begon in 2021, aanvankelijk met enige scepsis vanwege het gebrek aan directe toepassingen binnen onze activiteiten. Het landschap veranderde echter drastisch met de komst van geavanceerde AI-technologieën zoals ChatGPT. Dit leidde eind 2023 tot het idee om AI te integreren in alle afdelingen, van administratie tot R&D en marketing.

Vandaag de dag benut elke medewerker AI-tools, wat leidt tot verbeterde efficiëntie en creativiteit bij uiteenlopende taken, van het opstellen van nieuwsbrieven tot het ontwikkelen van hard- en software.

Verbeterde kwaliteit zonder baanverlies

Ondanks de vaak gehoorde zorgen dat AI banen zou doen verdwijnen, hebben wij ervoor gekozen AI te omarmen. We hebben uit eigen ervaring gezien hoe het onze productiviteit verhoogt en de kwaliteit van onze diensten verbetert.

We delen enkele voorbeelden die de positieve impact illustreren:

  • Verbeterde servicekwaliteit: De integratie van AI heeft de tijd die aan taken wordt besteed niet verminderd, maar heeft de kwaliteit van diensten en producten aanzienlijk verbeterd.
  • Toegenomen creativiteit: Rollen zoals copywriting zijn boeiender en leuker geworden dankzij AI-gedreven inspiratie.
  • Meertalige content: Onze nieuwsbrief voor professionals is nu beschikbaar in drie talen in plaats van alleen het Engels, waardoor ons bereik naar klanten in veertig landen wereldwijd wordt vergroot.

Toch willen we een cruciaal punt benadrukken: we zijn ervan overtuigd dat AI niet ontworpen is om de rol van mensen te vervangen. We zien AI eerder als een ondersteunende tool die ons proces van contentcreatie verbetert. Het vult menselijke creativiteit en expertise aan door waardevolle inzichten, suggesties en assistentie te bieden. Onze benadering van AI is dus om het naadloos te integreren in workflows, waarbij menselijke capaciteiten worden versterkt in plaats van vervangen.

Efficiëntie versterken: TELETASK's AI-verrijkte Energiemanagementsysteem

TELETASK kijkt vol enthousiasme uit naar de integratie van AI in ons Energiemanagementsysteem (EMS) voor huizen en kantoren met onze domoticasystemen. Deze vooruitgang maakt realtime aanpassingen mogelijk op basis van complexe data-analyses, waaronder weersvoorspellingen, moeilijk voorspelbaar gebruikersgedrag, energieverbruik- en generatiepatronen, en fluctuerende energietarieven.

Belangrijkste voordelen zijn:

  • Geoptimaliseerd energiegebruik: Intelligente besluitvorming over wanneer verschillende huishoudelijke apparaten en systemen moeten worden geactiveerd voor maximale efficiëntie.
  • Kostenverlaging: Aanpassen van het energieverbruik op basis van uurtariefwijzigingen kan aanzienlijke besparingen opleveren.
  • Duurzaamheid: Door energie efficiënter te beheren, dragen we bij aan mondiale duurzaamheidsdoelen, terwijl we comfort en veiligheid behouden.

AI als motor voor duurzaamheid en bescherming van vastgoedinvesteringen

Als we een stap terug nemen en naar het grotere geheel kijken, heeft de integratie van AI in ons Energiemanagementsysteem (EMS) een aanzienlijke meerwaarde. Terwijl we streven naar duurzaamheidsdoelen voor 2030 en 2050, zet TELETASK zich in om energiekosten te verlagen en tegelijkertijd de lange termijnwaarde van uw eigendom te behouden. Door vandaag te investeren in TELETASK slimme woningtechnologie, kiezen onze klanten voor een duurzame toekomst die comfort en financiële verantwoordelijkheid combineert, met voordelen voor de generaties van morgen.

Laten we niet vergeten dat 2030 al over minder dan zes jaar is en 2050 slechts 26 jaar verwijderd is. Uw nieuwe of gerenoveerde huis of gebouw moet langer meegaan dan deze tijdspannes.

Wat met uw investering? Heeft deze ook bescherming nodig?

TELETASK gaat niet alleen over het bieden van state-of-the-art domotica-oplossingen; het gaat ook om het beschermen van uw investering. Terwijl we samen het potentieel van AI omarmen, nodigen we u uit om mee te bouwen aan een toekomst waarin technologie elk aspect van het wonen ondersteunt—efficiënt, duurzaam en intelligent. En zo zal het altijd goed voelen om thuis te zijn, voor u en uw gezinsleden.

TELETASK volledig geïntegreerde domotica: U vandaag versterken voor een betere toekomst.