NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

TELETASK training movies als referentie

Een hele reeks trainingsfilms zijn nu online beschikbaar op het TELETASK Professional platform dat te bereiken is via de nieuwe TELETASK website. Er is meer dan 5 uur aan beeldmateriaal beschikbaar, opgesplitst in meer dan 20 films over alle aspecten van het TELETASK domotica systeem.

De films vormen een naslagwerk dat dient om de kennis over uiteenlopende onderwerpen op te frissen en om nieuwe medewerkers bij bestaande installateurs op te leiden. Per film ligt de focus op één onderwerp waaronder de centrales, de AURUS familie, de sensoren, de dimmers, etc. De configuratie software suite PROSOFT komt ook aan bod, opgesplitst in meerdere onderdelen.

TTSchool is reeds begonnen met uitbreiden. Een film over IP configuratie werd toegevoegd aan de basis films. Naast de basis systeem trainingsfilms komen er ook skilled trainingsfilms online waarin meer complexe onderwerpen aan bod komen. Een voorbeeld van een skilled film is het nieuwe uitgebreide dimmer gamma van TELETASK. Andere onderwerpen zijn bijvoorbeeld integratie met HVAC of video-parlofonie.

TTSchool is beschikbaar via de website professional.teletask.be, log in via het TELETASK Professional platform.