NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom

TELETASK integreert nieuwe streaming audio systemen

Nieuw op Batibouw dit jaar is de audio integratie van de DENON - HEOS familie van streaming audio systemen. De HEOS integratie is beschikbaar met de komende release van PROSOFT V3.6.14. SONOS integratie wordt verwacht voor eind Q2 2017, Bose en Russound voor Q3 2017.

Naast de gekende merken die ondersteund worden door TELETASK voor audio integratie zoals Yamaha, B&O, Nuvo, Sony enz., voegt TELETASK nu ook HEOS toe aan het lijstje. TELETASK zet zoals steeds in op de toekomst.

De kinderen luisteren in de speelkamer naar hun favoriete muziek terwijl u in de woonkamer geniet van de nieuwste Deezer playlist of luistert naar het radio nieuws via TuneIn. Dit is slechts een klein voorbeeld van de vele toepassingen van de TELETASK audio integratie.

DENON biedt met zijn HEOS lijn bekabelde en draadloze speakers aan die overal in de woning kunnen geplaatst worden. Het gaat om multi-room/multi-source audio met de gekende audio IP mogelijkheden, bestuurbaar vanuit het TELETASK systeem. HEOS is hierdoor bestuurbaar vanop elk AURUS toetsenpaneel, touch screen en de iSGUI app. Vooraf gedefinieerde playlists kunnen afgespeeld worden, TuneIn, Deezer en USB/NAS kunnen gekozen worden als bron enzovoort.

Lees hier meer over de Audio IP licentie van TELETASK.