NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

TELETASK G3: De nieuwe norm in domotica sturing, klaar voor de toekomst

Indrukwekkende snelheid, uitmuntende betrouwbaarheid en een laag energieverbruik. De nieuwe generatie domotics over IP (DoIP) centrales van TELETASK zijn nu al klaar voor de taken van morgen. DOMUS en PALAS bieden comfort en gebruiksgemak als standaard. Maar ook flexibiliteit en aanpasbaarheid voor toekomstige toepassingen zijn onmiskenbare troeven van deze nieuwe generatie centrales.

 

Bent u klaar voor een nieuwe stap in het automatiseren van uw woning? Dan moet u enkel nog kiezen welk domotica systeem het best aansluit bij uw behoeften. Wees gerust veeleisend. De enige beperking waar u rekening mee moet houden… is die van uw eigen verbeelding.

 

Ontwikkeld met het oog op maximaal comfort en minimaal energieverbruik


Het beste domotica systeem is datgene dat zowel uw comfort naar nieuwe hoogtes tilt als uw energieverbruik naar beneden haalt. Alle nieuwe- en te renoveren woningen beschikken vandaag over tal van technieken die dankzij een geïntegreerde en intelligente sturing, optimaal kunnen samenwerken. Het doel is om uw leven aangenamer te maken en uw energiebalans in evenwicht te brengen. Volledig conform de energietransitie naar 2030 en 2050. Een doordachte programmering laat u energie besparen. Goed voor uw budget én het klimaat. Zo regelen de nieuwe generatie domotica centrales van TELETASK de leeftemperatuur door alle beschikbare technieken optimaal op elkaar af te stemmen. Ook als u niet thuis bent of een bepaalde zones van uw woning niet gebruikt. Denk aan het automatisch aanpassen van de zonwering in ruimtes die in de zomer plots zouden oververwarmen. De warmetpomp zal daardoor niet- of minder hard moeten werken. Of door uw grootste elektriciteitsverbruikers – laden van uw elektrische wagen, warmwaterboiler, wasmachine en droogkast – enkel te activeren wanneer het rendement van uw zonnepanelen het hoogst is. En andersom, bij te hoge belasting van meerdere toestellen tesamen, zal het TELETASK systeem de lasten automatisch spreiden om een piekbelasting van het net voorkomen.

TDS10309 DOMUS Centrale

Dat zijn maar enkele van de mogelijkheden van DOMUS en PALAS. Daar stopt het natuurlijk niet bij. Ook op het gebied van toegangscontrole, inbraakpreventie, verlichtingssturing binnen en buiten, sfeeroptimalisatie inclusief bediening van uw muziekkeuze …  De grens ligt niet in de technologie, maar in uw verbeelding van wat voor u de beste plek om te leven is.

 

 

Technologische innovatie voor blijvende compatibiliteit

Bij TELETASK ontwikkelen we onze systemen al meer dan 37 jaar met het oog op de toekomst. We denken daarbij niet in jaren, maar in decennia. Daarom blijven componenten voor TELETASK systemen over de hele levensduur beschikbaar en blijven we investeren in updates. Bij de nieuwe centrales DOMUS en PALAS is dat niet anders. De ontwikkeling van deze nieuwe G3 systemen nam meerdere jaren in beslag. De specificaties van de nieuwe centrales lezen dan ook als een ode aan de kracht van technologische innovatie. Zoals de dual core 1GHz CPU met co-processor voor een hoge snelheid en betrouwbaarheid, supersnelle 3G cloud connectiviteit voor veilige en wereldwijde controle.

TDS10300 PALAS Centrale 

Daarnaas is er de nieuwe PROSOFT 4.0 configuratie software voor een werking waarbij de gebruiker steeds centraal staat. Toch blijven DOMUS en PALAS volledig compatibel met de huidige en vroegere componenten van TELETASK. Een upgrade naar de nieuwste generatie centrales kan dus perfect met behoud van een bestaande installatie. In de loop der jaren heeft TELETASK een indrukwekkend portfolio aan referenties opgebouwd van slimme appartementen en woningen tot prestigieuze paleizen en hotels, tot volledige slimme wijken en torengebouwen waar honderden systemen als één geheel samenwerken. Vandaag en morgen. Dat is het TELETASK engagement.

 

De troeven van DOMUS en PALAS

  • Toekomstgerichte technologie
  • Integratie van alle denkbare technieken, zoals verlichting, HVAC, gordijnen en zonweringen, poorten, audio, video- deurtelefoon, toegangscontrole, spraaksturing, cloud, energiemanagement …
  • Bijna oneindig modulair uitbreidbaar
  • Blijvende ondersteuning en compatibiliteit met vorige generatie
  • Vier jaar waarborg
  • Eenvoudige installatie. TELETASK beschikt over een wereldwijd netwerk van gespecialsieerde en ervaren systeem integratoren.
  • Ook te bedienen van op afstand via een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke app

 

Voor meer informatie:
TDS10300: PALAS Centrale G3

TDS10309: DOMUS Centrale G3