NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom

Ontdek hier onze waaier aan lichtsturingen

TELETASK biedt een volledige waaier aan lichtsturingen voor LED- (en traditionele) verlichting. Ontdek het volledige gamma aan interfaces met alle mogelijke uitgangen: 0-10V, 1-10V, Dali, DSI, DMX, maar ook een gamma aan PWM (24V) en power FET (230V/50Hz) dimmers hieronder. Elke interface is eenvoudig aansluitbaar op AUTOBUS, wat voor een zeer SMART en energievriendelijke oplossing zorgt.

De configuratiesoftware PROSOFT is volledig gratis. 

Beveiligd beheer en diagnose kan vanop afstand via TELETASK cloud.

Dankzij de intelligentie van de DoIP centrales zijn standaard algoritmes aanwezig voor constant lichtregeling (landschapsregeling). 

Tunable white, RGB sturing met kleurenwiel, human centric lighting, een quasi onbeperkt aantal logische functies, timers en kloksturingen inclusief aanwezigheidssimulatie zijn slechts een beperkte greep uit het aanbod. Daar deze lichtsturingen slechts een klein onderdeel zijn van het TELETASK connected systeem is alles aanstuurbaar vanop druktoetsen, (bewegings-) sensoren, mobile devices (iOS, Android, Windows), AURUS familie touch panels en screens. 

Stuur uw verlichting aan geïntegreerd met uw gordijnen, zonneweringen, airco, verwarming, audio, etc. en zorg eenvoudig voor het comfort, de veiligheid en het energieverbruik van elke bewoner, van de aller kleinste tot de meest ervaren.

Klik op de links voor meer informatie:

0-10V dimmers

1-10V dimmers

DALI/DSI/DMX

PWM dimmer 2-kanaals

PWM dimmer 4-kanaals

Power FET dimmer 2-kanaals

Power FET dimmer 4-kanaals