NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Meest romantische 5-sterren hotel ter wereld kiest voor TELETASK-domotica

Hotel Heritage, een vijfsterrenhotel in hartje Brugge dat tot de Relais & Châteaux-groep behoort, is op de dertiende editie van de World Luxury Hotel Awards verkozen tot het ‘meest romantische hotel ter wereld’. Een prachtige erkenning, waar we ook bij TELETASK erg trots op zijn: het hele hotel is namelijk uitgerust met ons systeem.

 

De prijsuitreiking vond plaats in oktober 2019 in het Arctic Treehouse Hotel in Fins Lapland. Hotel Heritage heeft de award onder meer te danken aan zijn luxueuze en romantische uitstraling, maar ook zijn inzet op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen (hun gebruik van recycleerbaar materiaal, energiebesparing …). De professionele jury hield ook rekening met merkbeleving, locatie en de beoordelingen van de gasten.

 

Alle comfort en luxe dankzij domotica

Het historische interieur van het pand werd enkele jaren geleden tot in de puntjes gerestaureerd. Om hun gasten en het hotelpersoneel maximaal comfort te gunnen, besloten zaakvoerders Johan en Isabel Creytens om het domotica systeem van TELETASK toe te passen. Naast de eenvoudige bediening in de kamers, is er het centrale GUI+ scherm dat voor de receptie een snel en eenvoudig kamerbeheer toelaat. Comfort, service en energhiebeheer staan daarbij voorop.

 

AURUS-OLED in de kamers

Elke kamer is voorzien van een exclusief AURUS-OLED bedieningspaneel. Het aanraakscherm is gemaakt van krasvrij en 100% recycleerbaar glas en heeft een tijdloos design. De user interface is erg gebruiksvriendelijk, zodat hotelgasten hun verlichting, verwarming en koeling eenvoudig zelf kunnen regelen. Zodra een gast zijn kaart uit de houder haalt, schakelt het systeem de toestellen, verlichting en HVAC naar een maximale energie-efficiëntie.

De gouden uitvoering van het AURUS-OLED bedieningspaneel zorgt ervoor dat het scherm perfect past bij het romantische interieur. 

 

GUI+ aan de receptie

Naast het individuele systeem per kamer werd ook een overkoepelend managementsysteem, GUI+, geïnstalleerd aan de receptie. Hiermee kunnen de hotelmedewerkers de verlichting, verwarming en koeling ook centraal besturen en monitoren. Ze kunnen een kamer bijvoorbeeld op voorhand verwarmen of kort voor het uitchecken al op een lagere energiemodus zetten.

 

Kortom: in Hotel Heritage zorgt het domoticasysteem van TELETASK voor een minimale managementkost, maximaal gastencomfort, en optimaal energieverbruik. De volledige installatie werd verzorgd door de firma Electro Pyfferoen uit Oostkamp, een ervaren TELETASK-systeemintegrator met heel wat high-level residentiële en professionele projecten op de teller.

 

Over Hotel Heritage

Hotel Heritage ligt op zo’n vijftig meter van de Grote Markt in Brugge. Het beschikt over 22 hotelkamers en -suites, een aanpalend restaurant ‘Le Mystique’, een wellnessruimte en een vergaderzaal. Met deze award zijn ze niet aan hun proefstuk toe: de voorbije jaren viel het hotel al negen keer in de prijzen. Eerder in 2019 won het al de Expert Choice Award – Best of Bruges en in 2017 en 2018 werd het bekroond tot ‘s werelds beste boetiekhotel. Daarnaast was er ook het belangrijke Green Key label van environmental hotel. Een historisch hotel met ontegensprekelijke sustainable goals.

 

Interesse in een domotica-oplossing van TELETASK?

Contacteer vrijblijvend een van onze distributeurs voor meer informatie.