NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Nieuwe producten voor 2018

Op Batibouw kondigt TELETASK dit jaar opnieuw een hele reeks nieuwe producten aan. Hieronder vindt u een kort overzicht. U bent welkom op onze stand op Batibouw, Paleis 9 stand 309, voor meer informatie.

Remote Services

Controleer de status van een installatie, pas de configuratie aan en doe een systeem diagnose zonder je te verplaatsen. Zorg voor de perfecte klantenservice, een betere prijszetting en verhoog je marge.

 

Amazon Alexa, je virtuele assistente

Breid je TELETASK domotica systeem uit met de artificiële intelligentie van de Alexa spraakherkenning. Gebruik je stem om je systeem aan te sturen.

 

Human Centric Lighting

De mens staat centraal in het concept van TELETASK domotica. Hou concentratie en efficiëntie op topniveau gedurende de hele dag. Zorg met de ‘Constant Licht Regeling’ en ‘Constant Temperatuur Regeling’ voor verlichting die steeds perfect inspeelt op het daglicht. Specifiek voor bureaus en klaslokalen. 

 

TELETASK dimmer gamma

Ontdek het volledige dimmer gamma op Batibouw: Power PWM (2- en 4-kanaals), Power FET universeel (2- en 4-kanaals), 0-10V (8-kanaals), 1-10V (8-kanaals), DMX (64-kanaals), DALI (64-kanaals), DSI (1 kanaal). Alles kan.

 

Universele Master HVAC over IP

Rechtstreekse communicatie tussen uw VRV/VRF systeem en het TELETASK domotica systeem over IP. Bied uw klant een kostenefficiënte vervanging voor de bestaande Master-Slave combinatie.

 

Responsief technisch handboek

Gebruik het TELETASK technisch handboek als snelle on-site support tool, beschikbaar op elk (mobiel) device. U heeft het altijd bij de hand en u maakt steeds gebruik van de live, meest up-to-date versie.

 

Uitbreiding van TTSchool

Trainingsfilms over de basics van een TELETASK domotica systeem zijn beschikbaar in TTSchool. Breid uw kennis verder uit a.d.h.v. de komende skilled trainingsfilms. Samenlopend met de nieuwe product launches in 2018 komen nieuwe opleidingsfilms online. Te verwachten onderwerpen zijn: Remote services, HVAC sturing, ... 

 

Nieuwe afstandsbesturing

Nieuw design. Bestuur vanuit je zetel, bed, bureaustoel,… snel en efficiënt de functies die aanwezig zijn op uw toetsenpaneel met één klik op je afstandsbesturing. Elk AURUS toetsenpaneel beschikt hiervoor standaard over een ingebouwde IR ontvanger.

 

Nieuwe interfaces

  • 1-10V interface TDS13611 is de vervanger van de bestaande TDS13610: verhoogde belasting mogelijk van 20 naar 50 mA, nodig voor de nieuwste generatie balasten.

 

  • Nieuwe DALI/DMX/DSI interface TDS13621: Belangrijk in nieuwe projecten is het concept ‘Human centric lighting’. Met DALI-2 wordt het sturen van de temperatuur van het licht mogelijk. DALI-2 ondersteuning is beschikbaar in de nieuwe TDS13621.

 

Afgeschermde opbouw muurdoos voor AURUS familie TDS90037

Gebruik deze muurdoos tegen onbevoegd gebruik van de AURUS bedieningspanelen en om ze te beschermen tegen stof, waterdruppels, waterstralen, enz. Enkel geschikt voor binnen toepassingen (dichtheid IP66).

 

Nieuwe HVAC features in PROSOFT

Stel de maximale temperatuur in voor specifieke applicaties. Deze was tot op heden vast 30°C en kan nu, indien gewenst, verhoogd worden tot 40°C.

Ook nieuw in PROSOFT is de mogelijkheid om het werkingsprincipe van de verwarmingssturing in te stellen per zone afzonderlijk. Heb je vloerverwarming beneden, radiatoren in de gastenkamer en een aan/uit convector in de badkamers? Geen probleem, de instellingen zijn nu mogelijk per zone.

 

Batibouw saloncondities: kom ze ontdekken op de STAGOBEL/TELETASK stand

TDS99002 MICROS upgrade actie: combinatie upgrade print met voeding en iSGUI licentie. Speciaal interessant om bestaande klanten die nog over de vorige MICROS generatie beschikken, te overtuigen om over te stappen naar de uitgebreidere mogelijkheden van de MICROS+ DoIP omgeving. Niet in het minst interessant door zijn smartphone bedienbaarheid, cloud connectie en de vele extra mogelijkheden zoals de nieuwe ‘remote services’.

 

TDS99019 PICOS starter kit: voor de start-to-TELETASK integrator is deze aantrekkelijke starterkit ter beschikking vanaf heden. Deze omvat een PICOS centrale controller, de nodige DIN-rail voeding, een iSGUI licentie voor bediening vanop smartphone en tablet maar ook een AURUS-OLED toetsenpaneel dat kan dienen als centrale bediening. Samen met een degelijke Stagobel opleiding en de ondersteuning van de TTschool films bent u zo klaar om in de wereld van TELETASK en de betere domotica te stappen.

Tot slot

Artificiële intelligentie, nieuwe cloud oplossingen, intuïtief en grafische aansturing, VoIP, enz. Waar wacht u nog op? Bezoek ons op Batibouw van 22 februari tot 4 maart in paleis 9 stand 309. Het Stagobel – TELETASK team staat ter uwer beschikking voor het beantwoorden van al uw vragen.