NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Hoe TELETASK boomt in China

Twee nieuwe showrooms in China

Ook in China kiezen velen voor het comfort en de veiligheid van het TELETASK-domoticasysteem. Om er ten volle de mogelijkheden van te kunnen tonen, openden we onlangs twee gloednieuwe showrooms in dit enorme land.


Enerzijds vindt u TELETASK sinds kort in Guangzhou, de hoofdstad van de Chinese provincie Guangdong. Daar opende verdeler TSI Technology op 1 augustus 2021 een expositieruimte van ongeveer 150 m². Anderzijds houden we sinds 1 oktober een nieuwe expositieruimte van 300 m² open in Suzhou, een stad in de economisch belangrijke provincie Jiangsu. Beide showrooms bevinden zich op een verdieping in een hypermodern shoppingcenter van hoogwaardige interieuroplossingen.

Showroom in Guangzhou


Vanuit Guangzhou en Suzhou wil TELETASK nu ook zijn domoticasysteem en technische support bieden in de steden en omringende provincies. In deze gebieden wonen immers veel potentiële klanten. Ondertussen ondersteunen we ook vanuit Chongqing verder het westen van China.

 


Wat valt er te ontdekken?


Wie de nieuwe expositieruimtes bezoekt, wordt erg professioneel onthaald door de receptionist(e). Deze vertelt de bezoeker uitgebreid over TELETASK, de geschiedenis ervan en uiteraard de vele functies die met het domoticasysteem te integreren en aan te sturen vallen: verlichting, gordijnen, omgevingstemperatuur, audio, camera’s ... Heel wat functies staan er geïnstalleerd, samen met bedieningspanelen, klaar om ze te ontdekken.

Showroom in Suzhou


Integratoren die de showrooms bezoeken, merken snel de verschillen tussen TELETASK en andere domotica-oplossingen. TELETASK biedt dan ook enkele duidelijke voordelen: een uiterst stabiel en betrouwbaar systeem, een uniek design, een hoge mate van integratie, een eenvoudige topologie en makkelijke schaalbaarheid. Designers en eindgebruikers zijn onder de indruk van de bedieningsinterfaces en hun vele mogelijkheden.

 

Nu al een groot succes!


Ondertussen mochten de showrooms reeds meer dan honderd projectaanvragen ontvangen. Als geïnteresseerden hun contactgegevens achterlaten, samen met een plan van hun woning en een overzicht van hun wensen en noden, krijgen deze binnen de drie tot vijf dagen een algemeen plan voor de integratie en een offerte. Liefst 95% van de bezoekers blijkt daarmee erg tevreden! En dat maakt ons dan weer uitermate tevreden.

Training in Chongqing