NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom

Hoe Hotel 't Fraeyhuis erfgoed met de modernste domotica combineert

Met een ambitieuze renovatie blies de ondernemersfamilie Van Maele-Reso het oude Egmond Hotel in het Minnewaterpark in Brugge nieuw leven in. In juli 2019 openden ze er hun nieuwe viersterrenhotel ‘Hotel ’t Fraeyhuis’, voorzien van een hippe bar, luxekamers en suites. De charmante kamers zijn uniek en allemaal uitgerust met de nieuwste domotica van TELETASK.

Aan comfort geen gebrek

Aan de hand van het TELETASK-systeem GUI+ kunnen hotelmedewerkers de sfeerverlichting, verwarming en airconditioning in het hotel centraal besturen en monitoren. Ook het draadloze NUVO-muzieksysteem is hierop aangesloten.

Wanneer gasten bij het betreden van hun kamer de toegangskaart in de voorziene houder plaatsen, worden verlichting en temperatuur meteen op de juiste manier ingesteld. In elke kamer kunnen de hotelgasten via het gebruiksvriendelijke AURUS-OLED bedieningspaneel de verlichting, verwarming en airconditioning gemakkelijk zelf instellen – zonder extra uitleg van het hotelpersoneel.

 

De installatie van de domotica werd voorzien door Stein en Lieven De Schacht, ervaren systeemintegratoren die reeds 20 jaar met TELETASK samenwerken.

 

Interesse in een domotica-oplossing van TELETASK?

Kom ons gerust een bezoekje brengen aan ons exclusieve verdeler Stagobel in hal 9 op Batibouw 2020 of contacteer ons voor meer info.