NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Case: historische restauratie en technologische vooruitgang van Huis Myle

Bent u afkomstig uit of verblijft u regelmatig in Sint-Niklaas? Dan is Huis Myle u vast niet onbekend. Dit prachtige historische pand onderging een indrukwekkende transformatie, waarbij niet alleen esthetiek, maar ook comfort centraal stond.

Ontdek hoe TELETASK domotica een cruciale rol speelt in deze renovatie.

Huis Myle in zijn oude glorie hersteld

Huis Myle, een prachtig historisch gebouw uit 1896 aan de Grote Markt in Sint-Niklaas, is een opmerkelijk monument. In 1996 kreeg het de status van beschermd erfgoed vanwege zijn rijke geschiedenis. Helaas stond het pand na het vertrek van de laatste bewoner in 2006 lange tijd leeg. Zonde.


Gelukkig besloten enkele projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars uit Sint-Niklaas na zo'n 15 jaar leegstand om Huis Myle nieuw leven in te blazen. Na een renovatie van drie jaar is het gebouw getransformeerd tot een bruisend zakencentrum, voornamelijk voor de vastgoedsector. De historische neo-Vlaamse renaissance architectuur is zorgvuldig gerestaureerd en geüpgraded met de nieuwste technieken van dit moment. Het resultaat? Een harmonieuze samensmelting van verleden en heden, waarbij hedendaags comfort en duurzaamheid centraal staan.

De Rol van TELETASK Domotica in het Moderne Huis Myle

Voor het maximaliseren van het comfort in dit prachtige gebouw is bewust gekozen voor een TELETASK domoticasysteem. De gebruiksvriendelijke interface tilt niet alleen het comfort naar een hoger niveau, maar zorgt ook voor slim energiebeheer.
Met TELETASK kunnen de eigenaren de diverse technieken in de ruimtes naar hun wensen regelen en bedienen. De elegante TELETASK AURUS OLED toestenpanelen zorgen ervoor dat de verlichting wordt geschakeld en/of gedimd volgens vooraf ingestelde scènes. Ook de vloerverwarming, de centrale verwarming, zonwering en ventilatie worden door het TELETASK systeem aangestuurd. Electroservice Lammens uit Sint-Gillis-Waas heeft gezorgd voor de professionele installatie, programmering en inbedrijfstelling van het TELETASK domoticasysteem.

Huis Myle werd op deze manier niet alleen een monument uit het verleden, maar ook een slimme en comfortabele bestemming voor de toekomst. Dankzij TELETASK is dit project een symbool geworden van tijdloze innovatie en stijl, met een focus op maximaal comfort.

Ook geïnteresseerd in domotica voor je project?

Laat een bericht achter om je project te bespreken.