NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

AURUS-6 en AURUS-6 TEMP toetsenpanelen met VOC sensor

De AURUS-6 en AURUS-6 TEMP toetsenpanelen verrijken niet alleen uw ervaring met geïntegreerde domotica door het beheren van verlichting, gordijnen en meer, maar geven ook prioriteit aan uw comfort en luchtkwaliteit door hun geavanceerde functies. Deze panelen zijn uitgerust met verborgen sensoren die de kamertemperatuur, vochtigheid en luchtkwaliteit (VOC) monitoren, wat zorgt voor een gezonde leefomgeving. Beschikbaar in twee modellen, beide hebben zes knoppen voor bediening, met de optie van een OLED-display op de TDS12028xx versie. De AURUS-6 stelt u in staat om elke TELETASK-functie moeiteloos te bedienen. Met slechts één knop kunt u een licht activeren of een hele scène triggeren—de perfecte sfeer instellend voor activiteiten zoals ontbijt, tv-tijd, lezen of gasten verwelkomen. Deze functionaliteit vereenvoudigt uw dagelijkse routines door gepersonaliseerde instellingen te creëren voor elke gelegenheid.


Luchtkwaliteit is een kritische zorg in de wereld van vandaag. Hierop inspelend heeft TELETASK een VOC-sensor in de AURUS-6 panelen geïntegreerd om effectief binnenluchtverontreinigende stoffen te detecteren en te beheren. VOCs—Vluchtige Organische Componenten—zijn schadelijke gassen afkomstig van verschillende bronnen die onze gezondheid kunnen beïnvloeden. Het TELETASK systeem reguleert automatisch ventilatie om schone lucht te handhaven zonder dat u handmatig hoeft in te grijpen, wat zorgt voor energie-efficiëntie en een consequent gezonde omgeving. Temperatuurbeheer is naadloos mogelijk met beide AURUS-6 modellen dankzij een ingebouwde sensor die de kamertemperatuur nauwkeurig monitort. Het AURUS-6 TEMP model verbetert verder de gebruikerservaring met zijn OLED-display, waardoor het eenvoudig is om uw gewenste temperatuur direct op het touch panel in te stellen.


Ook vochtigheidsniveaus zijn onder controle dankzij de geïntegreerde vochtigheidssensor in de AURUS-6 panelen. Of het nu gaat om eenvoudige ventilatieaanpassingen of meer complexe droog-/bevochtigingsprocessen, deze panelen zorgen voor optimale vochtcondities voor uw comfort. Wat betreft VOCs—de chemicaliën, onder andere vrijgekomen uit verven en afwerking, die onze luchtkwaliteit aantasten—monitort de speciale VOC-sensor van de AURUS-6 actief deze gassen en verwijdert ze via intelligent ventilatiebeheer. Deze slimme aanpak voorkomt onnodig energieverbruik en geluid terwijl uw huislucht schoon blijft.


Voor wie meer wil weten over hoe AURUS-6 and AURUS-6 TEMP intelligent VOCs metingen verrichten en hun impact op gezondheid en welzijn: aanvullende bronnen, inclusief datasheets en whitepaper, zijn beschikbaar op de TELETASK website op www.teletask.be/downloads