NIEUW  |  Klik hier en ontdek de ATMOS app

Alarm keypad functie op OPUS aanraakscherm

Bestuur uw inbraakalarm-systeem met het OPUS aanraakscherm. Het OPUS aanraakscherm bevat zowat alles wat u kunt verwachten van een volledig geïntegreerde domotica installatie. Alsook is het de perfecte oplossing om het aantal alarm klavieren op uw wanden te minimaliseren en zo het esthetisch aspect van uw interieur te optimaliseren.

Het OPUS scherm is voorzien van een paswoordbeveiliging waarmee u het alarmsysteem wanneer gewenst kan activeren en deactiveren. Er is ook een statusaanduiding van het alarmsysteem voorzien, maar er kunnen ook andere functies naast staan op hetzelfde OPUS ALARM-scherm. Bij het weggaan het alarmsysteem activeren en terzelvertijd de buitenlichten reeds aanschakelen (voor x minuten). U vraagt het gewoon aan uw systeemintegrator. Hij vervult graag al uw wensen.

Het OPUS scherm werkt ook hier mee aan de verhoging van uw comfort. Het TELETASK domotica systeem doet automatisch de rest. Als u bij uw vertrek het alarmsysteem activeert en de elektrische wagen uit de laadstekker haalt en na 10 minuten doven alle lichten…, dan zal TELETASK er automatisch voor zorgen dat uw energiestromen zich optimaal aanpassen aan deze nieuwe situatie. Dankzij de volledige integratie van alle elektrische functies kan de energietransitie quasi ongemerkt aan u voorbijgaan.