NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom

6 redenen om voor TELETASK te kiezen

De kracht van domotica is dat het uw leven heel wat aangenamer maakt. Maar het ene domoticasysteem is het andere niet: sommige installaties zijn functioneel heel goed, maar zien er esthetisch minder mooi uit. Andere hebben een fantastische uitstraling, maar zijn dan weer heel complex om te bedienen (of programmeren) of vragen regelmatig onderhoud. In dit artikel leggen we uit hoe TELETASK consistent functionaliteit én schoonheid combineert, en u nog tal van andere voordelen biedt.

 

1. Meer dan 35 jaar ervaring

 

TELETASK werd opgericht in 1984 en kan ondertussen rekenen op een ongeëvenaarde ervaring in duizenden projecten in meer dan 40 landen. 

Het eurekamoment van oprichter Johan Vander Beken kwam echter al in de jaren 70, toen hij als ingenieursstudent de verlichtingsturing van een vooruitstrevende interieurzaak mocht ontwikkelen. 

“Terwijl ik de aansturing voor die showroom uitdokterde, besefte ik dat zo’n systeem ook handig zou zijn in grote privéwoningen. In de beginjaren van TELETASK beperkte centrale sturing zich vooral tot verlichting, zonneweringen en rolluiken. Imago en comfort waren de  verkoopargumenten, want mensen waren helemaal nog niet bezig met energie vanuit kostenbesparing of milieubewustzijn. Dat ligt vandaag helemaal anders.”

Vandaag zijn domoticagebruikers namelijk wél bezig met kosten- en energiebesparing, veiligheid en comfort. Daarnaast willen ze een systeem dat gebruiksvriendelijk is én mooi oogt. De producten van TELETASK hebben daarom een tijdloos en exclusief design en zijn bovendien gemaakt om meerdere decennia mee te gaan. Ze bieden zo een echte meerwaarde voor uw smart home.

Daarnaast konden we doorheen de jaren een uitgebreid gecertificeerd netwerk uitbouwen van eigen kantoren en lokale systeem integratoren. Zo is er altijd een ervaren TELETASK specialist dicht bij u in de buurt.

Johan Vander Beken: “Onze verdelers kennen de lokale elektrosector op hun duimpje en zijn onze spreekbuizen. We verwachten van hen dat ze onze certificaten behalen en TELETASK-productspecialist worden. Geregeld organiseren we ook webinars om hen up-to-date te houden en bijna wekelijks ontvangen ze bijkomende technische en commerciële documentatie.” 

 

 

2. Gebruiksgemak

 

Bij TELETASK worden er geen compromissen gemaakt op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. Al onze user interfaces zijn eenvoudig te bedienen, zodat iedereen er snel en efficiënt mee kan werken. Het doel van domotica is namelijk om uw leven eenvoudiger te maken. Die belofte maken we graag waar door intuïtieve producten te ontwikkelen voor elke leeftijd en mid- tot high-end doelgroep.

Zo kan u bijvoorbeeld uw woning met één druk op een knop helemaal klaarmaken voor de nacht. Uw comfort staat altijd voorop!

 

3. Performantie

 

Omdat we uitsluitend werken met hoogwaardige materialen, kunnen we u ervan verzekeren dat uw TELETASK-domoticasysteem betrouwbaar blijft werken alsof het nieuw zou zijn. Ook na decennia! Dat komt ook omdat elke installatie modulair mee kan evolueren met de nieuwste features op de markt.

 

4. Een tijdloze uitstraling

 

Bij TELETASK gaat functionaliteit hand in hand met stijl. Onze producten zijn bedoeld om op alle vlakken een meerwaarde aan uw gebouw te geven en zien er dus ook tijdloos en exclusief uit, maar zijn toch discreet en functioneel.

Waar mogelijk, passen we ons aanbod aan uw persoonlijke voorkeuren aan. Zo zijn de  producten verkrijgbaar in meerdere kleuren en/of formaten.

 

 

5. Duurzaamheid

 

Bij elke nieuwe TELETASK-module die ontwikkeld wordt, staat duurzaamheid voorop. Onze systemen worden almaar intelligenter, waardoor het energieverbruik van onze klanten verder daalt. Zo is het TELETASK systeem in staat om dynamisch te reageren wanneer het verlichting, ventilatie, zonnewering, huishoudelijke apparaten, elektrische boilers, warmtepompen, enz. moet regelen en in- of uitschakelen. De koppeling met uw digitale meter is daar een toepassingsvoorbeeld van. We zorgen voor een maximaal eigen verbruik van uw groene energie van zonnepanelen en voorkomen piekbelastingen.

“Duurzaamheid zit in het DNA van ons bedrijf,” zegt oprichter Johan Vander Beken. “ TELETASK zet dan ook voortdurend in op duurzaamheid door te focussen op een optimaal residentieel energiegebruik via ingebouwde intelligentie. Daarnaast maken we bijvoorbeeld ook geen gebruik van plastic in onze verpakkingen. Na het installeren op de werf rest er voor 99,9% recycleerbaar karton en papier. Zelfs de mantel van de databekabeling bestaat uit +50% gerecycleerde kunststof. Een wereldprimeur!”

Onze systemen besparen permanent energie bij tienduizenden gezinnen door intelligentie aan hun steeds ‘groener’ wordende woning toe te voegen. Elke smart home telt! Zelfs als uw woningtechnieken complex zijn, kan TELETASK er een gespecialiseerde oplossing aan koppelen.

 

6. Support en dienst na verkoop

 

Een van de grootste troeven van TELETASK is onze toch wel befaamde klantenservice: van bij de conceptuele studie, tot de uitvoering van de werken en de indienstname ervan. Maar ook jarenlang na de installatie van uw TELETASK-domoticasysteem kan u een beroep doen op ons internationaal netwerk van geselecteerde importeurs, partners en gecertificeerde systeemintegratoren.

 

Wilt ook u van uw huis een smart home maken met verhoogd comfort, extra veiligheid en met een extreem lage voetafdruk? Contacteer dan een van de TELETASK-distributeurs in uw regio voor een vrijblijvend gesprek.