NIEUW  |  Klik hier en bezoek onze virtuele showroom


Gordijnen, rolluiken, enz.

De sturing van gordijnen en zonweringen, maar ook van (veiligheids-) rolluiken en poorten zijn een cruciaal onderdeel van een gebruiksvriendelijke en veilige integratie oplossing.
Het TELETASK systeem kan motoren besturen vanuit manuele besturing op drukknoppen en aanraakschermen, maar ook vanuit zijn kloksysteem (koppeling met openingsuren) en vanuit de combinatie er van met allerlei sensoren en afstandsbediening. 

De zonweringen kunnen zich aanpassen volgens de gemeten binnentemperaturen in combinatie met het uur van de dag en zonlicht sterkte. Op deze manier kan u de juiste temperatuurhuishouding koppelen aan werkefficiëntie, winkel/showroom beleving en energiekost.

Uiteraard kan dit alles ook vanuit een centrale controle op PC scherm, via mobiele toestellen zoals smart phones en zelfs via integratie met een SCADA visualisatiesysteem. Door meer dan 30 jaar ervaring in 40 landen, heeft TELETASK en zijjn systeemintegratoren een know how kunnen opbouwen zonder gelijke. Maak dus gebruik van onze expertise en van deze van onze gecertificeerde specialisten.

We beschikken over de nodige opleidingsfaciliteiten om uw onderhoudspersoneel op te leiden voor een meer diepgaande kennis die u eventueel wenst intern op te bouwen. We doen dit steeds in samenspraak met uw systeemintegrator.